2777
2789
عنوان

رنگ چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 91 پست
قهوه ای روشن خیلیا بهم گفتن و میگن چشمات خیلی قشنگه شکر خدا ولی حس میکنم داره ضعیف میشه

آره قهوه ای روشن خیلی قشنگه😍

زودتر برید دکتر که چشمهاتون بیشتر از این آسیب نبینن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من چشم مشکی ام و به نظرم چشم مشکی و آبی خیلی تیره از هر رنگ چشمی خوشگل ترن

سلیقه ای هستش منم چشمهام سیاه هستش و بچه بودم دوست داشتم آبی باشن ولی بنظرم هر رنگ چمی به نوبه خودش قشنگه و هیچکدوم قشنگترین نیست

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روز زیز نور افتاب ببین چشمتو مشخص میشه قهوه ای باشه یا نه.الان عمل لیزر رنگی چشم در اومده تو تهرا ...

اایاین رو هم امتحان کردم و دوستام هم بارها نگاخه کردن مشخص نشده سیاهه چشمهام. 

آره بعضیها از رنگ چشمهاشون راضی نیستن و سبز و آبی بیشتر میپسندن

خب طبیعیه عاشق رنگ چشم هات باشی چون که رنگ مشکی از سبز و ابی هم کمیاب تره و اکثر اینا که ادعا میکنن ...

ممنون لطف دارین😍

اتفاقا من چشمهای خمار و خسته رو دارم خیلی قشنگه که

لطف داری ولی مشکی ی چیز دیگه هست

من بچه بودم با اینکه دور و ورمون چشم رنگی نداریم عاشق چشم آبی بودم و همش پیش مامانم میگفتم من چشمهامو دوست ندارم و زشته آخه من چشمهام سیاهه و چشمهای مامانم قهوه ای. 

مامان من هم مثل شما میگفت مشکی ی چیز دیگه ست. 

آخه بدبختی این من موهام مشکیه از رنگ موهام هم بدم میومد و دوست داشتم بلوند باشه موهام😂😂😂

وای اسی میشه چشماتو ببینم؟🥺❤️من عاشق چشای مشکیم. 🥺🥲

شما لطف دارین😍

منظورتون اینه که عکس بذارم؟

من بچه بودم با اینکه دور و ورمون چشم رنگی نداریم عاشق چشم آبی بودم و همش پیش مامانم میگفتم من چشمهام ...

برعکس من که موی بور چش ابرو بور و رنگ چش عسلی همیشه عاشق مشکی و مو مشکی ام 

من بچه بودم با اینکه دور و ورمون چشم رنگی نداریم عاشق چشم آبی بودم و همش پیش مامانم میگفتم من چشمهام ...

حالا ک بزرگ شدی عاشق رنگ چشات باش مشکی خیلی خوشکله

پدربزرگم چشماش آبی خوشکل مادربزرگم طوسی نه بچه هاش نه نوه ها هیچ کدوم چشم ابی نشدیم بور هستیم چشامون ابی نیست