2777
2789
عنوان

باردا کمک بیاید

171 بازدید | 12 پست

سلام خانما من چند وقت پیش سرما خوردم ولی خیلی وقته خوب شدم اما از اوموقع احساس میکنم خیلی عذر میخوام یه خلطی ته گلومه هرروز چند بار به خاطره اون خلطه بالا میارم اما اون خلط لعنتی در نمیاد توروخدا بگید چیکار کنم راحت شم همش حالت تهوع دارم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

شستشو دادن بینی با سرم شستشو یا آب نمک معمولی باعث تمیز شدن مجاری بینی و از بین رفتن خلط می‌شود. زمانی که مجاری تنفسی شستشو داده نشود شرایطی به وجود می‌آید که میکروب‌ها در مجاری تنفسی بیشتر شوند.

برای شستشوی مجاری تنفسی‌تان یک لیتر آب را با یک قاشق چای‌خوری پُر نمک بجوشانید و بگذارید تا خنک شود. آب نمک را در مشتتان ریخته و وارد سوراخ‌های بینتان کرده سرتان را به عقب ببرید به طوری که آب نمک وارد مجاری بینی‌تان شود و مخاط را تمیز کند. هر روز این کار را چندین با تکرار کنید خواهید دید که به زودی علائم بیماری‌تان رفع خواهد شد.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
شستشو دادن بینی با سرم شستشو یا آب نمک معمولی باعث تمیز شدن مجاری بینی و از بین رفتن خلط می‌شود. زما ...

این کارو کردم اما نمیتونم.وارد بینیم کنم دارم میمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم منم مثل تو همون ماه اول سرمل خوردم زود خوب شدم ولی اون خلطه هنوزم هست 

من خودم ویار دارم اینم هست بدتر حالم بد میشه

کلی آب نمک قرقره کردم اصن تأثیر نداشت 

کاملا درکت میکنم😖😖😖😖

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...

من همیشه انجام میدم خیلی عالی هست زود جواب میده. نترس یه کم سخته چون آب نمک از مجرای بینی میاد تو حلقت و حس بدی هست ولی قشنگ شسته میشه و راحت میشی بهتر از این هست که هی بالا بیاری. 

عزيزم با سرم سديم كلريد هم مي توني شستشو بدي دو سي سي بريزي تو سرنگ وارد مجاري بيني كني اون موقع شايد بهتر شد

خدایا مراقب دخترم باش!!!!!!!
وای عزیزم منم مثل تو همون ماه اول سرمل خوردم زود خوب شدم ولی اون خلطه هنوزم هست  من خودم ویار ...

به خدا از دست ویار راحت شدم حالا این خلطه دست از سرم برنمیداره نمیدونم چیکار کنم😢😢😢😭😭

من همیشه انجام میدم خیلی عالی هست زود جواب میده. نترس یه کم سخته چون آب نمک از مجرای بینی میاد تو حل ...

قورتش بدم وقتی وارد گلوم شد؟؟؟

قورتش بدم وقتی وارد گلوم شد؟؟؟

نه دیگه گلم میریزی بیرون چون پر خلط و‌میکروب هست بعد هم غرغره آب نمک کن که گلوت هم پاک بشه

نه دیگه گلم میریزی بیرون چون پر خلط و‌میکروب هست بعد هم غرغره آب نمک کن که گلوت هم پاک بشه

نمیدونم اخه میخوام بریزم بیرون بالا میارم😭😭😭😭