2777
2789
برای منم دقیقا همون موقع کات کرد. منم همین حرفا رو بهش زدم.همین روزا یهو بدون مشکل گوشیو برداشت گفت ...

ببین من هیچ کاری نکردم می‌دونی کاشکی یه کاری میکردم دلم می‌سوخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج نکردیم اما دیگه همه میدونستن

آها فهمیدم ببین اگر واقعا دیگع نمیتونی باهاش باشی بزن از همه جا انفالوش کن شمارشو پاک کن قطع رابطه کن باهاش هر عکس مشترک چیزی دارین پاک کن فقط یکدونه عکس مشترک یا عکس از خدش نگهدار

نمیدونم.

من کردم و نخواست یطور دارم درد میکشم. نمیدونم شاید نمیگفتم همش میگفتم کاش تلاش کرده بودم.

ولی الانم درد داره.

بعد باید طرفتو بسنجی. این آدم برای من خیلیییی اومده بود وگرنه من رو نمیدم به پسرا

ملک من با صلوات آباد نمیشه. | خیلی خلاصه خطاب به خانم ها : خودتون رو از بند سندروم استکهلم آزاد کنید.

یعنی جوری باشه که دیگه استوری هاشو نگاه نکنی که یادت بیاد 

بعدش خدتو سرگرم کن در طول روز برو غذا جدید یاد بگیر شیرینی درست کن باشگاه برو پیاده روی برو برو پارک با دوستات وقت بگذرون کتاب جدید بخون بعد فیلم جدید ببین 

من ببین همه چیزو مطلقا پاک کردم همه چیو

ببین سعی کن خدتو سرگرم کنی ک کمتر یادت بیاد اما وقتی یادت آمد دلت تنگ شد بشین گربه کن تا خالی شی رو دلت نمونه اما بعد هر گریه کردن نه تنها قوی میشی بلکه می‌دونی دیگه اززندگیت پاکش کنی چون سخت بوده واست اشک ریختی

اگر خیلیم دلت تنگ شد عکسشو نگاه اما ن اینکه هر روز ببینی فوقش هر چند روز ی بار کم کن کمش کن تا جایی برسه که دیگه نخای نگاش کنی و اصلا هم وارد رابطه جدید برای فراموش کردنش نشو بزار زخمش خوب بشه بعد

این کارا رو کنی کم کم نبودش عادی میشه برات اما اول از همه سعی کن درک کنی به خدت بفهمونی تموم شده دیگه مال تو نیست دیگه نباید باهاش باشی