2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از سزارین

360 بازدید | 13 پست

پنجاه و سه چهار روزه سزارین شدم اول که خونریزی بود بعد لکه کمرنک قهوه ایی بعدشم که پریود شدم چند روز دوباره لکه قهوه ای

سه چهار روز پاک بودم امشب از لکه قرمز دارم

دکترم فعلا نمی تونم برم چون اونجا باید کلی تو نوبت باشم بچم هم شیر خودم می خوره

یا هر دارویی نمی تونم بخورم به خاطر شیرم و فاویسم بچم

کاچی بخور شایدسفت شد

میشه بیای تاپیک اخرم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچم زردی داره از اول مجبور بودم گرمی نخورم

پنجاه روز هنوز زردی داره؟ کاسنی بخور واسه زردیش اگه شیر خودتو میخوره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه اولته ؟

بچه اول انگار دیر قطع میشه

منم سزارین شدم لکه زرد میبینم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

منم مثل شما بودم منتها70روز خونریزی شدید داشتم میمردم هرجا میرفتم دکتر تاثیر نداشت آخر رفتم یه دکتر معمولی همینجوری الکی سرراهم بود گفتم حالا اینجا هم برم

قرص هاش سر یک هفته جواب داد خداخیرش بده منم مثل شما چون شیر خودمو میخورد نمی‌تونستم هر قرصی رو بخورم ولی اینا اصلا واسه بچه ضرر نداره فقط باید آب زیاد بخوری شیرت کم نشه

صبح ظهر شب مفنامیک اسید 250

صبح و شب سفکسیم 400

روزی یکی هم مولتی ویتامین مینرال

با معده پر بخوری بهتره

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

پنجاه روز هنوز زردی داره؟ کاسنی بخور واسه زردیش اگه شیر خودتو میخوره

همه کار کردم دوبار بستری دو مرحله نور تو خونه ولی چون سی و شش هفته دنیا اومده فاویسمم داره دیر میره زردیش

حتی با کاسنی باشیر گاو با گل سرخ و کلی عیجات حمومش میدادم روزی دوبار

نه دوم سر اولی فک کنم چه چهل و خوردا ایی قطع شدشما چند روزه سز شدی

یک ماهه سزارین شدم 

شما بخیت خوب شده ؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
منم مثل شما بودم منتها70روز خونریزی شدید داشتم میمردم هرجا میرفتم دکتر تاثیر نداشت آخر رفتم یه دکتر ...

آخه بچه فاویسمی نباید هر دارویی بخوری حتی استامنیفون هم محدودیت مصرف داره

آخه بچه فاویسمی نباید هر دارویی بخوری حتی استامنیفون هم محدودیت مصرف داره

این دارو ها بدون عوارض ترین دارو های قطع خونریزیه اگه میخوای با دکتر مشورتم بکن

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬