2777
2789
نه محترمم😂😂اما آدم جایزالخطاستتت😂😭🥲فوشم ندیییی😂😂

خخخخخ....یعنی چی جایز الخطاس امکان داره تکرار بشه؟؟،😝🤣🤣🤣🤣 

من همیشه هم مهربون نیستما یه وقت دیدی بردمت خصوصی تنها گیرت اوردم اونوق دیگ خود دانی،😝😝

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خخخخخ....یعنی چی جایز الخطاس امکان داره تکرار بشه؟؟،😝🤣🤣🤣🤣 من همیشه هم مهربون نیستما یه وقت دیدی ...

آره امکان داره 😂 😂 😂 😂 ببر خصوصی منم اصفهانی ام از پس همه بر میاممم😜😜😂😂🥲بچه میترسونیییی😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره امکان داره 😂 😂 😂 😂 ببر خصوصی منم اصفهانی ام از پس همه بر میاممم😜😜😂😂🥲بچه میترسونیییی😂😂 ...

خخخخخخ....من ک همشهریت نیستم صد در صدم ازت بزرگترم ن نمیترسم من.....فقط نگران اهالی اصفهانم یه وقت کم نشن،🤣😝😝😝

خخخخخخ....من ک همشهریت نیستم صد در صدم ازت بزرگترم ن نمیترسم من.....فقط نگران اهالی اصفهانم یه وقت ک ...

نخیر هم سنیم ترسوییییی😜😂تو بیشتر نگران خودتی بنظررم😂😂😂جوووجه 😜😂

آره امکان داره 😂 😂 😂 😂 ببر خصوصی منم اصفهانی ام از پس همه بر میاممم😜😜😂😂🥲بچه میترسونیییی😂😂 ...

ی شات بدم از درخواستام کف کنی ببینی باید بری ته صف ،🤣🤣

آره خدایش دقیقا همین که که گفتید بازم بیاید 😍شهر خودتونه

ممنون اره قسمت بشه حتمااا مجدد می‌آییم خیلی خیلی خوش گذشت 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نخیر هم سنیم ترسوییییی😜😂تو بیشتر نگران خودتی بنظررم😂😂😂جوووجه 😜😂

خیر اینطوری نیست فقط با توجه ب امضام و حجم بالای درخواستام ترجیح میدم کلاس بزارم و همه رو رددددد بدم بععععله،😝😝

خیلی نامردی 😂😂رو منو کم کردی که 😂😂😂😂بیخود کردن اونااا😢😢😢

خخخخخ....دیگ ادم خوب همه جا پر طرفذاره همه دوس دارن هم صحبت من بشن ولی من نههههه