2777
2789
عنوان

آز fsh و amh

343 بازدید | 15 پست

الان دو ماه سقط کردم و هنوز پریود نمیشم .

دکتر گفت بخاطر بارداریت هورمون بارداری توی وجودته  و بخاطر همین پری نمیشی

برام آز fsh داده  ظاهرا باید روز سوم سیکل رفت آز داد.

منم یادم رفت به دکتر بگم با وجود پری که نمیشم کی باید برم آز بدم . 

بچه ها ما چیزی نمیدونید.

//////////////////

کسی بوده که زمان بارداری  آز amh داده باشه. 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم سفط داشتم و برای اینکه به موقع پریود بشم دکترم بهم قرص ال دی داد . 

آخه ذخیره تخمدانم  صفر نشون داده  فکر نکنم قرص ال دی برام خوب باشه

الی جون امپول بزن پریود شی بعد برو چون اولی حتما باید روز دوم یا سوم پریود باشی و ازمایش ای ام اچ ما ...

پس برم باز پیش دکتر بگم آمپول بده بهم 

آخه این آزمایشات که ارزون نیست  انجام بدی باز بگه چرا ایام پری نرفتی

آخه ذخیره تخمدانم  صفر نشون داده  فکر نکنم قرص ال دی برام خوب باشه

حتما به منشیش بگو باید همون روز خودش برات امپول مینوشت اگه ذخیره تخمدانت کم باشه فکر کنم استروژن وپروژسترون رو باید باهم بزنی. فقط بلدن پول ویزیت بگیرن

اینقدر سر خودشو شلوغ کرده  سریع می خواد مریض بعدی رو ببینه

امان از این مدل دکترا . میدونم دقیفا چی میگی عزیزم . منم تو دوره حاملکی پیش دکتری میرفتم که خیلی ازش تعریف میکردن و منم رفتم پیشش . بعد دیدم انقدر سرش شلوغه که چهارتا چهارتا مریض میفرسته تو . و انقدر خسته س که نا نداره .

و موقع سقط انقدر منو ترسوند که کارم صبح تا شب گریه بود . منم سریع دکترمو عوض کردم و ایشون فوق العاده بود . یه نفر یه نفر ویزیت میکنه . با صبر و حوصله به حرفت گوش میده . تجویزهای عمل رو الکی نمیده . 

اگه تهرانی ، یه سر برو پیشش عزیزم . بیمارستان پارس . دکتر بهرام معظمی . روزهای دوشنبه و چهارشنبه عصرها هستن . بیمارستانش خصوصیه . همسرتم میتونه باهات بیاد تو اتاق ویزیت . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
پس شما میگی مشکلی نیست که زمان غیر پری برم ؟

والا من اون موقع ك fshدادم پريودم ٢٠ روز بود عقب افتاده بود

واسه همين دكتر برام اين ازمايشو نوشت

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
والا من اون موقع ك fshدادم پريودم ٢٠ روز بود عقب افتاده بود واسه همين دكتر برام اين ازمايشو نوشت

اخه میگن اگه میخاین جواب ازمایشون درست باشه باید تو روز دوم یا سوم باشه وگرنه جوابش دقیق ودرست نمیشه

اخه میگن اگه میخاین جواب ازمایشون درست باشه باید تو روز دوم یا سوم باشه وگرنه جوابش دقیق ودرست نمیشه

اخه من كلا مشكلم اون موقع اين بود ك پريود نميشدم و ميخاست علت پريود نشدنمو بدونه

بعد ميگنو ول كن ببين دكترت چي ميگه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏