2777
2789
عنوان

شوهر خواهر

148 بازدید | 7 پست

من یه شوهر خواهر دارم وقتی میاد خونه مامانم یا مهونی واسم اخم و تخم میکنه یا هی میگه هی خواهرت کار میکنه پاشو تو کار کن باهم کار میکنیم ولی هی میخاد زنش یعنی خواهرن بشینه الانم خواهرم اومده خونه مامانم دعوا درس کرده ک من نوکرتون نیستم

غلط کرده به داماد عروس چه پرو روش دادین

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرت که بیشتر عجیبه 

بعضی وقتا خواهرا از صدتا عروس بدترن 

عروسمون یه کارای زیر به زیری انجام میده ولی واقعیتش از خواهرام برام قابل تحمل تره اینقده که رو مخمن 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

وای حالا شرایط دوست من برعکسه.یه خواهر بزرگتر از خودش توی خونه داره که مجرده...

بعد وقتی دوستم میره خونه پدر و مادرش با اینکه بارداره همه جا رو تمیز میکنه و کمک مادرشه،بر عکس خواهرش،خواهره که توی خونه ست دست به سیاه و سفید نمیزنه...فقط میخوره و ظرف پرت میکنه توی سینک.این سری دوستم رفته بود با اون شکمش بنده خدا زن هشت ماهه پاشده جارو و تمیز کاری،بعد خواهر مجرده اومده داد و بیداد که گمشو برو از خونه ما بیرون،ادای تمیزا رو درمیاری..مگه خودت خونه نداری،برو کثافتای خودتونو جمع کن...بنده خدا دوستم رفته بود سه چهار روز پدر و مادرشو ببینه و پیششون باشه..سر دو روز نشده اومد خونه ما و بعدشم رفت شهر خودشون.دلم براش سوخت.

قاشق نشسته
وای حالا شرایط دوست من برعکسه.یه خواهر بزرگتر از خودش توی خونه داره که مجرده...بعد وقتی دوستم میره خ ...

نه من بزرگم شوهر من از گل نازکتر بهش نگفته ولی شوهرش هی پرش میکنه تو خونه مامان ظرف اینا من جارو واسه اونع الانم شوهرش میگه جلو جمع ک من کار کنم زن اون حق نداره کار کنه