2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

49 بازدید | 3 پست

یعنی شما واقعا موافقین؟

یعنی ما تو این سایت باید نژاد پرستی و فاشیست بودنو یاد بگیریم؟

اینکه ب هر کی ک پایین تر از خودمون بودو راحت تحقیر کنیم و صدتا بدوبیراه بگیم؟

آخه اینا همونان ک اگه ی اروپایی آمریکایی رو ببینن رندوم پاچه خواری میکنن ولی ب نظرشون افغانیا و آفریقایی چندشن

واقعا با هر دینی نگاه کنیم اشتباه و گناهه این کارشون 

واقعا متاسفم واسه جهان سومی بودنم💔

یادمه وقتی 13 14 سالم بود ب خاطر کار بابام یکی دو سال ترکیه زندگی کردیم و من تو یه مدرسه شبانه روزی ک مخصوص خارجی ها بود درس میخوندم 

اونجا تقریبا از همه کشورای آسیا دانش آموز داشتن و فقط بچه های ایرانی نژاد پرستی میکردن واسه دانش اموزای سیاه پوست ک از نیجریه و ... اونجا بودن 

وقت غذا خوردن نمیزاشتن بچه های نیجریه کنارشون بشینه و ی صندلی رو ک کنارشون بودو نزدیک خودشون کج میکردن ک اونا نشینن اونام کلا میرفتن آخر میز می‌نشستن ولی من میرفتم کنارشون می‌نشستم و باهاشون غذا میخوردم چون ن من بهتر از اونا بودن ن اونا بهتر از من فقط میخواستم این حسو بهشون بدم ک اونام کاملا عادی ان 

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar_5

چند روزه هر کس زده بستم مدام اعتراض میکنن که تو سایت ایرانی چرا نمیذارین حرف بزنیم کلی بهم توهین شده که تاپیکها رو بستم حالا باز شما اینطروی میگین من نه موافق موضوعی هستم نه مخالف من  باید طبق قانون سایت کار کنم و اگر چیزی ممنوع بشه باید مدیریت سایت بگن که ممنوع باشه یا نه تاپیکهای که ما میزنیم لایک هامون به معنی موافقت یا مخالفت نیست من نمیتونم نظر شخصیم رو تو قانون سایت اعمال کنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar