2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم

416 بازدید | 37 پست

سلام خیلی ناراحتم رل ام چند روزه جوابمو نمیده باهام قهره یا سین میزنم میگه پیام نده فکر کنم کات کرده حس خفگی دارم چند سال باهمیم خیلی حالم بده چیکار کنم؟

تاپیک اولم رو ببینید بیشتر متوجه میشوید 

بهت قول صددرصد میدم با یکی دیگه هم از رفتارش هم از اون جمله هوو بیارم سرت ...چون اینو خودم شنیدم و خیانت دیدم پسرا چیزی که بهش فکر نکنن به زبون نمیارن

شاید که خدا اینجوری خواسته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهت قول صددرصد میدم با یکی دیگه هم از رفتارش هم از اون جمله هوو بیارم سرت ...چون اینو خودم شنیدم و خ ...

پس چرا همش جوری رفتار میکرد انگار پسر خدا بود؟همش منت می‌داشت من به کسی نگاه نمیکنم 

دیروز با اینکه عادت نداشت آیدی بذاره آیدی گذاشت بنظرت قصدی داشته از این کار؟

واقعا متاسفم... الان رل خیلی ارزش داره براش سکته کنی.... من فهمیدم شوهرم با زن همسایه رفیق شده براش لاو میترکونه.. اول بستنی خوردم.. موز.. شیرینی خامه ای الان چای دم میکنم میخورم.. برام اصلاااا مهم نیست.. رل دیگه چیه اه اه

بهت قول صددرصد میدم با یکی دیگه هم از رفتارش هم از اون جمله هوو بیارم سرت ...چون اینو خودم شنیدم و خ ...

چند روزه همش سعی میکنم گریه نکنم ولی حس میکنم دارم خفه میشم دیگه هرچی بهش پیام دادم هم هیچی که هیچی

پس چرا همش جوری رفتار میکرد انگار پسر خدا بود؟همش منت می‌داشت من به کسی نگاه نمیکنم دیروز با اینکه ع ...

نه ببین نه قلب گذاشتن تو بیو نه حتی اسم تو رو تو بیوش بزنه نشونه وفاداری نیست ...بعد هفت سال خیانت دیدم یجوری بود انگار من تنها آدم زندگیشم اماااااا.....

پس چرا همش جوری رفتار میکرد انگار پسر خدا بود؟همش منت می‌داشت من به کسی نگاه نمیکنم دیروز با اینکه ع ...

عزیزم اون شمارو نمیخاد

چه اصراری داری تواین رابطه بمونی مگه ادم قحطه 

چند روزه همش سعی میکنم گریه نکنم ولی حس میکنم دارم خفه میشم دیگه هرچی بهش پیام دادم هم هیچی که هیچی

من حالم از تو بدتره چند ماهه کات کردم هر روز داره چاق تر میشه و بیشتر به قر و فرش میرسه یروز مچشو خیابون گرفتم گوشیشو چک کردم دیدم بله نه تنها با یکی رفته تو رابطه واسه آشنایی ازدواج ،بلکه با زن چهل و پنج ساله مطلقه که دختر پونزده ساله داره همخواب شده دنیا رو سرم خراب شده چون من جز اون هیشکی به چشمم نمیومد 

عزیزم اون شمارو نمیخادچه اصراری داری تواین رابطه بمونی مگه ادم قحطه

بله عزیزم منم حس کردم نمی‌خواد دیگه بمونه چون به هر شکلی به شوخی و خنده درباره اینکه من برم و یکی دیگه بیاد جام می‌گفت

ولی همش خوره داره میخوره ذهنمو نکنه من کم گذاشتم من کاری کردم و ... 

من حالم از تو بدتره چند ماهه کات کردم هر روز داره چاق تر میشه و بیشتر به قر و فرش میرسه یروز مچشو خی ...

خیلی بده 💔

کاش منم اگه بهم خیانت کرده برام رو بشه و دیگه خودمو مقصر نکنم اما الان همش میگم شاید زودگذر عصبی شده فلان ولی اونطور برای همیشه تمومه برام 

من حالم از تو بدتره چند ماهه کات کردم هر روز داره چاق تر میشه و بیشتر به قر و فرش میرسه یروز مچشو خی ...

بنظرتون کات کرده الان که اینطور رفتار میکنه؟چون مستقیم نگفت چیزی

بنظرتون کات کرده الان که اینطور رفتار میکنه؟چون مستقیم نگفت چیزی

پسرا میرن با چند نفر دوراشونو میزنن اگه خوششون اومد که برنمیگردن اما اگه نتونم جایگزین کنن برمیگردن

چقدر حال دلم بده همیشه فکر کردم دوسم داره و خودم رو توجبح کردم که احساسات رو نمیتونه بروز بده

منم مثل توام تا الآنم داشتم گریه میکردم روزی یساعت گریه میکنم انگار عزیزم مرده ...اما زمان همه چیو درست می‌کنه حتی اگه طول بکشه باید فراموش بشه ..بخدا واگذارش کردم چون کسی و ندارم