2821
2789
عنوان

حس ششمی هستم

104 بازدید | 15 پست

الان میدونم گوشی رو جوری گرفتی که سه تا  انگشتت پشت گوشیه ،انگشت کوچیکه زیر گوشیه  و با شصت داری تایپ میکنی 

جالب اینجاس اگه با یه دست نگرفتی ۱۰۰ در ۱۰۰ با دو دست ولی با همون نشونیا گوشی رو گرفتی 😐😐😐😐 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

ابجی تو رو خدااا

من قهرم خونه پدرمم 

امروزم پدرم و پدر شوهرم بحثشون شده بدجور

شوهرمم از بچم خبر نمیگیرع 

تهش چی میشه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

متولد چه ماهیم

چند سال دیگه ازدواج میکنم چطور آشنا میشیم و غریبه یا فامیل

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ابجی تو رو خدااامن قهرم خونه پدرمم امروزم پدرم و پدر شوهرم بحثشون شده بدجورشوهرمم از بچم خبر نمیگیرع ...

بجا اینکه ب حرف اینا گوش کنی فکر کن راهای و پلای پشت سرت را بسنج تصمیم درست بگیر

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

اروم باشید بابا شوخی کردم 

من حس بویایی هم ندارم چه برسه حس ششم😐😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اشتباهه😂

از خنده ات مشخصه 😂😂😂

حس یکمیم نیستی گل چه برسه ب ششمی🤣🤣

😂😂😂 خدایی اصلا اونجوری گوشیتو نگرفته بودی 

دلمو نشکون 😂😂

😂😂😂 خدایی اصلا اونجوری گوشیتو نگرفته بودی دلمو نشکون 😂😂

نه والله من یکی نگرفته بودم

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

نه والله من یکی نگرفته بودم

حالا هی آبرو منو ببر😂😂😂