2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم...

252 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم دو هفته دیگه یکسالش میشه

از اول سینع خیز و ۴ دست و پا نرفت اصلا فقط نشسته حرکت میکنه 

ماه قبل چند بار دیدم به کمک نرده تختش و در کابینت بلند شد ایستاد در ضمن رو پنجه هم می ایسته 

اما الان مدتیه اصلا تلاشی نمیکنه واسه ایستادن  انگار اصلا علاقه نداره حتی خودمم زیر بغلشو میگیرم که بایسته پاهاشو شل میکنه که بشینه یا بغلش کنم

دلن داره میترکه همسناش یا راه افتادن یا حد اقل میایستن 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم

همه که یک سالگی راه نمیفتن.

خودت بگیرش یکم راه ببرش.

تپل نیست؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من یه دختر برادر داشتم یهو شروع کردن به راه رفتن بدون سینه خیز و چهار دست و پا رفتن !!!!!

همه نگرانش شده بودن چون مادرش نمیدونسته بارداره دارو های ضد بارداری خورده بود!!!!!

نگران نباش بعضی بچه ها یه خورده تنبلن البته برای اطمینان و راحتی دلت هم بری پیش دکتر بد نیست

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکسال که هنوز زوده.من دخترم 13 ماهگی راه افتاد.همه معمولا اینطورین

سخت نگیر

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

مهم نیس بعد یک سالگی کمکم تلاش میکنه 

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
بخدا خیلی میترسم نگرانم  الانم دارم گریه میکنم داره نگام میکنه بمیرم براش

عزیزم نکن اینکارو جلو بچه

از تک تک لحظات بچه ات استفاده کن به قولی حالشو ببر همین الان برو از طرف من ماچش کن الکی هم فکرای بیخود نکن.

بچه‌ی دختر خالم خیلی بی مقدمه و ناگهانی پاشد و راه رفت حتی قبلش چهار دست و پا هم نمیرفت.فقط سینه خیز میرفت.دوهفته به تولدش راه افتاد.بچه‌ی دختر عموم برعکس خیلی شل و ول بود تو 8ماهگی باید دورش کامل بالشت میذاشتن تا بتونه بشینه تازه با اون شرایطم گردنش اویزون میموند.اما بالاخره راه افتاد فکر کنم یکسال و 4ماهش بود که با بدبختی راه رفت الانم وحشتناک شیطونه و کاملا سالم.نگران نباش عزیزم راه میفته

دختر منم یکسالشه همینطوریه اصلا همکاری نمی کنه زیربغلشو بگیرم راش ببرم فقط خودش بخواد بلند میشه لبه مبل و میزو اینارو میگیره تنبل خانووم نگران نباش طوری نیس

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن