دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 عنوان واکسن دوماهگی 46 بازدید | 10 پست اینجا کسی هست بخاطر تب مثلا تا ۳۸ درجه به بچش تو خد فاصل ۴ ساعت هم شربت استامینوفن داده باشه هم شیافش رو ؟؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏 1403/04/28 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lavaan عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3863 من روز اول 4ساعت ی بار و روز دوم 6ساعت یه بار استامینوفن میدادم وقتیم اون مابین ی کوچولو گرم میشد به دست و پاش گلاب میزدم دماش پایین میومد [تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 من روز اول 4ساعت ی بار و روز دوم 6ساعت یه بار استامینوفن میدادم وقتیم اون مابین ی کوچولو گرم میشد به ... من اول شربت دادم بعده یکساعت شیاف ؟یعنی نباید اینجوری میدادم؟ یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
ساsahelحل عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 6044 عزیزم واسه تب 38 درجه لازم نیست شیاف بذاری ،استامینوفنشو بده دست و صورتشو پاهاشو بشور تبش میاد پایین
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 عزیزم واسه تب 38 درجه لازم نیست شیاف بذاری ،استامینوفنشو بده دست و صورتشو پاهاشو بشور تبش میاد پایین دیروز واکسنشو زدیم به من گفتن شربت دادی بعد یکساعت نیومد زیر ۳۷/۵ بهش شیاف بزن منه ساده هم همینکارو کردم الان خیلی ناراحتم میگم یوقت برای بچم ضرر نداشته باشه این بهداشتی ها هیچی نمیدونن😔 یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
lavaan عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3863 من اول شربت دادم بعده یکساعت شیاف ؟یعنی نباید اینجوری میدادم؟ شیافو سر خود دادی یا دکتر گفت [تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 شیافو سر خود دادی یا دکتر گفت بهداشت بهم گفت دو روز قبلش پیش دکترش بودم گفت فقط یک ساعت قبل واکسن شربت بده بقیه رو بهداشت بهت میگه یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 18878 یا شیاف یا قطره.. دو تا خطرناکه تبش پایین نیومد دستمال نخی خیس کن با آب ولرم بزار روی سرش
lavaan عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3863 بهداشت بهم گفت دو روز قبلش پیش دکترش بودم گفت فقط یک ساعت قبل واکسن شربت بده بقیه رو بهداشت بهت میگه اگه بهداشت گفته حتما ی چیزی میدونه ولی به من نگفتن شیاف استفاده کن [تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
ساsahelحل عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 6044 دیروز واکسنشو زدیم به من گفتن شربت دادی بعد یکساعت نیومد زیر ۳۷/۵ بهش شیاف بزن منه ساده هم همینکارو ... اشکالی نداره با یبار چیزیش نمیشه ولی دیگه نذار ،همون استامینوفن بده و پاشویش کن دست و پاهاشو با آب ولرم یکم رو به سردی بشور دوتا دستمال نرم بزن به آب ولرم آبشو بگیر بذار روی کشاله هاش یکی بذار رو پیشونیش ،دوتام بذار زیر زیربغلاش
دایی_جاان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 4410 اگه بهداشت گفته حتما ی چیزی میدونه ولی به من نگفتن شیاف استفاده کن بهداشت یجور گفت انگار این کار روتینه اما انگار کسی همچین کاری نکرده یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏