واقعن نمیفهمم هزارتا فحش توهین میکنین ب بقیه نژاد ها بهتونم ک چیزی میگن برچسب افغان بودن رو میزنین ب طرف و فحش خارمادر میدین،واقعن گاهی خجالت میکشم از هموطنام باورم نمیشه ایرانی باشین چ فرقی دارین با اون ادمیک زانو میزاره رو گلوی ادم سیاهپوستو خفش میکنه،میخواین بقیه رو با خودتون همراه کنین ولی با این تهمتا و فحشا خودتونو خراب میکنین..محترمانه هم میشه نقد و اعتراض کرد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من چندباری اینجا گفتم به افغان ها توهین نکنید فخش ندید سریع همه بهم گفتن افغانی و فحش دادن 😃 حالا م ...
منم دو باز گقتم توهین نکنید شدم اتباع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نه پرو نشدن ماها هم یکی فحش بده فحش میدیم انتظار احترام نداشته باشید وقتی یکی بهتون بگه شپشو بوگندو و مثل گربه میزایین
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
این زنای متاهل بچه دار که با مردا لاس میزنن پیگیرشونن خودشونو براشون میکشنو چرا تعلیق دائم نمیکنن تا گند و کثافت و بوی خیانتشون به شوهراشون فضای سایتو بر نداره
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
به شکوندن دل بقیه فکر کردین اوناهم انسان هستن مثل ما و هیچچچ فرقی با ما ندارن
مثه اینکه اگه ایرانی بره مثلا آمریکا بهش صد تا چیز بچسبونن خوبه اون ؟
بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:) ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم. اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️
من چندباری اینجا گفتم به افغان ها توهین نکنید فخش ندید سریع همه بهم گفتن افغانی و فحش دادن 😃 حالا م ...
منم میگم اگر مشکل دارید باهاشون گزارششون بدید به دولت اعتراض کنید
یعنی با فحش دادن کشورمون رو نجات میدید؟جز اینکه سطح فرهنگ ایرانی رو پایین میارید و اون ها هم پرو میشن
دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی میکنند،تبلیغ میکنند،آگاه سازی میکنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو میپذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.