melika_76bn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 عنوان نفرین 94 بازدید | 9 پست من خیلی بدبختم. ساده ام . تو سری خورم . همه ناراحتم میکنن . حتی مادرم مادرم میخواست به زور مجبورم کنه با یه مرد ۴۰ ساله ازدواج کنم دارم دیوونه میشم . منم کاری ازم بر نمیاد چکار کنم کار می مردم راحت میشدم . همیشه در حال نفرین. کردنم امید وارم به روزی نفرینم بگیره 1403/04/28 | 16:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقای_برقی عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 2106 نفرین کردن فقط وجود خودت رو از سیاهی پر میکنهمادر خدابیامرزم میگفت باید به خدا بسپاری چون وفتی نفرین میکنی قلب خودت سیاه میشه
melika_76bn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 نفرین کردن فقط وجود خودت رو از سیاهی پر میکنهمادر خدابیامرزم میگفت باید به خدا بسپاری چون وفتی نفرین ... چطور خودمو خالی کنم وقتی هیچ کاری ازم بر نمیاد وقتی زورم به آدم های بد نمیرسه
بهاررررکه عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 886 نفرین نکن عزیزم برمیگرده ب خودت دورت بگردم برو باشگاه ب خودت برس تا ی خواستگار خوب برات بیاد
melika_76bn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 677 نفرین نکن عزیزم برمیگرده ب خودت دورت بگردم برو باشگاه ب خودت برس تا ی خواستگار خوب برات بیاد مادر من آدم بدیه میخاد بدبخت بشم روزگارم سیاه بشه خواستگار خوب یا بد اون تصمیم میگیره من هیچ کاره ام
آقای_برقی عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 2106 چطور خودمو خالی کنم وقتی هیچ کاری ازم بر نمیاد وقتی زورم به آدم های بد نمیرسه میفهمم چوون یه دوره ای خودم کشیدمباید بیخیال شی اهمیتشون ندیسر خودت رو مشغول کنیچرا ؟ چون متاسفانه قدرت ادم های بد روز به روز زیاد میشه و جامعه بیشتز دوستشون دارهما امیدمون به خداست فقطاروم باشروی خودت کار کنچون وقتی نا امید بشی شکست میخوری …..
بهاررررکه عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 886 مادر من آدم بدیه میخاد بدبخت بشم روزگارم سیاه بشه خواستگار خوب یا بد اون تصمیم میگیره من هیچ کاره ام چ ربطی داره تو سعی کن ی پسر جوون بیاد خواستگاریت