2777
2789
عنوان

بی‌بی چک منفی

90 بازدید | 10 پست

سلام دوستان تروخدا راهنماییم کنین 

من بیش از۱ماه از پریودیم عقب افتاده رفتم بتا دادم منفی بود رفتم سونو گفتن کیست بعد قرص اینا دادن ک پریود شم بازم نشدم و امروز باز وقت پریودیم هست حالت‌تحوع و سرگیجه سینه درد دارم و تست بی‌بی چک زدم هاله کمرنگ افتاد و بار دوم منفی

چطور میشه فهمید کدومش درسته😭

عکس اونی ک هاله داره رو میفرستی؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه هفته بذاربگذره بعدش همینجا پیام بذار بعدبی بی چک گذاشتنت بگم چیکارکنی پریود بیاد

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه چیز بگم زنداداش من تا سه ماه نه پریود میشد و نه سونو نشون میداد که بارداره .... تو چهارمین ماه مشخص شد .... همه ش دکترا میگفتن بارداری پوچه .... اما الان یه دختر خوشگل داره 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزم یه چیز بگم زنداداش من تا سه ماه نه پریود میشد و نه سونو نشون میداد که بارداره .... تو چهارمین ...

قربون حکمتش عزیزم😭😭یعنی امیدوار بشم ک احتمال داره باردار باشم؟؟

قربون حکمتش عزیزم😭😭یعنی امیدوار بشم ک احتمال داره باردار باشم؟؟

انشاالله عزیزم .... دارو اینا یه مدت نخور ... ببین چی میشه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht