2777
2789
عنوان

برم یا نرم

99 بازدید | 11 پست

یکی از اقواممون مراسم گرفته برای امام حسین بعد با من نه تماس گرفته و نه پیام داده در صورتی که سر مسائل مختلف به من پیام میده به مامانم گفته به فلانی هم بگو بیاد حالا نمیدونم برم یا نرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجلس اقا امام حسین این حرفا نداره برو صاحب مجلس یکی دیگه اس

اره ولی  صاحب خونه باید تعارف بزنه حس می کنم دوست ندارن من حضور داشته باشم وگرنه یه تماس یا یه پیام چیزی نیس

اره ولی صاحب خونه باید تعارف بزنه حس می کنم دوست ندارن من حضور داشته باشم وگرنه یه تماس یا یه پیام ...

خب ب مامانت گفته  همچین مراسم ها دهن ب دهن میگن فلانی بیا دیگ من نمیدونم سمت شما چطوره عزیزم 

خب ب مامانت گفته همچین مراسم ها دهن ب دهن میگن فلانی بیا دیگ من نمیدونم سمت شما چطوره عزیزم

دهن به دهن واسه غریبه هاست نه فامیل آخ می‌دونی از چی ناراحتم واسه فوت اقوام میشه شماره منو دارن زنگ می زنن واسه بیماری میشه به من پیام میدن یا واسه قرعه کشی که نفر کم میارن ولی واسه اینجور جاها یادشون میره آدمو 🫠

دهن به دهن واسه غریبه هاست نه فامیل آخ می‌دونی از چی ناراحتم واسه فوت اقوام میشه شماره منو دارن زنگ ...

حس کردم وایب خوبی نگرفتی اصلا از رفتاراش  

اگ اذیتی نرو  در این شرایط ولی اگ من بودم باز میرفتم گفتم ب خاطر اقا امام حسین میرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز