2777
2789
عنوان

مادرم میخواد طلاهاشو تقسیم کنه

895 بازدید | 42 پست

مادرمن یه خونه داشت که گفت فقط واس پسراست خواهرمم قهر کردن اما من موندم و حقمو گرفتم پدرم سهممو داد دراخر مادرمم قبول کرد و خواهرام چیزی گیرشون نیومد حالا مادرم که دید شاید ناحقی کرد باش گفت می‌خوام طلاهامو فقط به دخترام بدم نفر۴۳ گرم بهمون میرسه مادرمم نکفت واس تونباش و منو هم درنظر گرفته حالا خواهرام میگن تو نباید برداری چون از اون طرف سهم گرفتی اگه برداشتی حلالت نمی‌کنیم من اولش قبول کردم اما شوهرم مجبورم کرد بردارم طلاهارو گفت مادرت خودش راضیه چیکار اونا داری نظر شما کار درست چیه؟مادرم گفت حقته از شیر مادر حلال تر مال خودمه می‌خوام به تو هم بدم

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقت ک هس ولی خواهرات خیلی پروان ک میگن نباید سهم داشته باشی میخواستن قهر نکنن هرکی قهر کرد خودشو بی بهر کرد سهمتو بگیر حلال نکنن ب جهنم اگر خودت از اول نمیخواستی سهم طلاتو بگیری باز یه چیزی

حق با همسرته

میخواست خواهراتم حقشون رو لگیرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مامان و بابام زنده هستن

چه مادری افرین بهش بعدش گلم تو برا حقت جنگیدی مادرت طلاهارو بهتون داده خودت گفتی چون سهم بردم نمیبرم مادرت خودش حلال کرده انگار هدیه داده من از نظر شرعی وقانونی حکمشو نمیدونم ولی مادرت اگه به اسم هدیه داده حلاله

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....