2777
2789
عنوان

شوهرم سیگاریه

177 بازدید | 14 پست

راه کار بدید25ساله داره سیگارمیکشه،البته از مجردیش تا الان خستم کرده بوی گندسیگار میده ،خونه بوی سیگار گرفته والا هرکی جای این بود با این همه سیگارکشیدن مرده بود هر ده دقیقه یدونه روشن میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی ک ۲۵ سال کشیده چجوری یک شبه ترک کنه عزیزم

چقدر هم به خودش اسیب رسونده. واقعا ننیدونم چی بکم یکی از نگرانیام واسه پسرم همینه که چیکار کنم بزرگ شد سمت این چیزا نره☹️

الهی به امید خودت...  

اونزمان که افسردگیه بغد زایمان داشتم انقدر تو خونه مواد کشیده بود درودیوارهای خونه سیاه شده بود،هروقت اونزمان میرفتم چندروزمی موندم خونه مادرم با بچه هام تا بهم رسیدگی کنن بعد برمیگشتم سرخونه زندگیم تا چشمم به دیوارای سیاه خونه میفتاد حالم بدتر میشد میخواستم زار زار گریه کنم،الان لا اقل تو خونه مواد نمیکشه ولی دم به ساعت سیگارمیکشه خستم کرده

اونزمان که افسردگیه بغد زایمان داشتم انقدر تو خونه مواد کشیده بود درودیوارهای خونه سیاه شده بود،هروق ...

بگو بره بیرون بکشه تو حیاط توبالکن،کنار پنجره

اینحوری همه جا دود سیاه میشینه بو سیگاریگیره ادم خودشم اذیت میشه

بگو بره بیرون بکشه تو حیاط توبالکن،کنار پنجرهاینحوری همه جا دود سیاه میشینه بو سیگاریگیره ادم خودشم ...

خونمون بالکن نداره،خونه مستاجریه کوچیکه ،بوی سیگارش خونه رو برمیداره،پشت بومم که نمیره دم به ساعت

خونمون بالکن نداره،خونه مستاجریه کوچیکه ،بوی سیگارش خونه رو برمیداره،پشت بومم که نمیره دم به ساعت

بگو برو پای پنجره وایسا،پنجره نداره؟

من پدرشوهرم سیگاریه یکسره پای پنجره تو اشپزخونس

بگو برو پای پنجره وایسا،پنجره نداره؟من پدرشوهرم سیگاریه یکسره پای پنجره تو اشپزخونس

میره گاهی پای پنجره،همسایه روبروییمونم خونش معلومه،زشته خوب هم خونه خودمون معلوم میشه هم زنه با تاپه ،شوهرهمسایه هم لخته باز نمیشه دید داره

شوهرت مواد چی میکشه؟حتنا تریاک.کاش شوهرمنم تریاک میکشید.آخه شوهرم ترک بوده امروز فهمیدم لغزش کرده مصرفش هم هرویین است.امروز توی ماشینش هرویین قایم کرده بود شانسی پیداکردم؟خدالعنتش کندهرکارکردم حاضرنشد مواد رابریزه دور.باخودش بردش.ازصبح حالم بد

شوهرت مواد چی میکشه؟حتنا تریاک.کاش شوهرمنم تریاک میکشید.آخه شوهرم ترک بوده امروز فهمیدم لغزش کرده مص ...

تریاک دایم،ولی حالتاش کهربهم میریزه پسرخالم وخالم گفتن شیشه میکشه تو نمیدونی،آخه یه بار توهم زده بود تو ماه هفتم بارداری بودم ساعت ده صبح اومدخونه من خواب بودم منو با لگد زد گفت چراخوابیدی،چرا ظرفای شام دیشبو نشستی،اومدی ازم اخاذی کنی رفتی مهریه بگیری با کمک عموت؟گفتم ازخدا بترس چی داری میگی توهم زدی،دادگاه چیه من تاحالا پامو دادگاه نذاشتم،گفتم منو با یلدا تو فیلم تلویزیون اشتباه گرفتی که منو با کمربند توبارداری سیاه وکبودم کرد رفتم سونوگرافی گفتم بچم طوریش نشده باشه

تریاک دایم،ولی حالتاش کهربهم میریزه پسرخالم وخالم گفتن شیشه میکشه تو نمیدونی،آخه یه بار توهم زده بود ...

پس چطور باهاش زندگی میکنی.چرانمیبری کمپ بستریش کنی.منشوهرخرم رابردیم کمپ سختی دنیا راکشید الان دوباره لغزش کرده

اسی من داغونم.الان شوهرم ازکارمیا صبح باجنگ وبکش مکش رفت کار.مراهل داد خاستم مواد از دستش بگیرم نداد ورفت.اگرپیش خانواده اش زندگی نمیکردم معلوم نبود چه بلائی سره من وبچه هام میاورد فقط بخاطر مواد.آه که شبا باهاش میرفتم هییت.نگومرامیزاشته قسمت زنونه وخودش میرفته دنبال مواد.واگذارش به ابالفضل کردم.دیگه هیئت هم نمیرم