2777
2789
عنوان

عروسی که خونه میخره و جهاز میکنه

1916 بازدید | 92 پست

سلام خانوما

تاپیک قبلیم توصیح دادم. من واسه شوهرم قبل خواستگاری شرط گذاشته بودم خونه بخره حتی شده ۵۰ متر پایین شهر به نام خودش یا خونوادش

گفته بود باشه الان یه سال گذشته زده زیرش میگه نمیتونم. با پول وام بریم اجاره نشینی.

من به نام خودم چن تا ملک دارم که پدرمم به نامم زده میتونم اونو تبدیل کنم خونه بخریم

ولی اونوقت شوهرم هیچ کاری نکرده

جهازو کامل ما میدیم

در حالیکه ما تو شهرمون رسم داریم ۳ تا کالای اصلی رو داماد بخره که اصلا از اول گفتیم نمیخواد فقط خونه رو بگیر

عروسی رو هم بابام گفته میگیرم

ولی اینا به شرطی بود که آقا خونه بخره

الان میگه نمیتونم

چیکار کنم؟؟ برم اجاره نشینی؟ خونه رو خودم بخرم؟

اینم بگم اصلا اخلاق نداره و بی نهایت اذیتم میکنه و  بی دلیل میگه میخوام طلاقت بدم مهریه ات دست و پامو بسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زبون میگه نمیخوامت و اگه مهریه نبود طلاقت میدادم    شما ب فکر خونه و عروسی هستین؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

این مرد اصلا ارزش زندگی کردن داره؟

اگه داره اجازه بشین ولی خونه نگیر یااگه گرفتی فقط ب اسم خودت

باز میگم ب نظرت ارزش زندگی کردن داره این مرد؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ارزش داره بنظرت؟ هم عروسی بگیرین، هم جهیزیه هم خونه عذر میخوام ولی لنگ شوهری؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شوهر کردی یا زن گرفتی؟ یه زهر چشم ازش بگیر زبونش خیلی درازه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

برید خونه شما بشینید اما کل جهیزیه با داماد باشه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫