2777
2789
عنوان

کیا کربلا میرن

136 بازدید | 26 پست

میشه برای منم دعا کنین💖ممنون میشم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خیلی دوس داشتم امسال برم اما نشد حیفففف🥲

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عزیزم انشاالله حاجت روا بشی

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

اگه خدا بخواد

ممنون میشم تو حرم برای منم یه صلوات بفرستید به همین اسم کاربری⁦❤️⁩😍

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ابان و اذر قطعا میرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

انشاءالله اگ خدا بخواد میریم

البته اگ اونجا امسال انتحاری چیزی نکنن بدلیل اینکه عراق هم ی چن باری اسرا.ئیل رو زد میترسم ولی خب میریم چشم برات دعا میکنم تو هم دعا کن سلامت برگردیم اگر نه  ک تقدیر بوده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
حتما عزیزم انشاالله حاجت روا بشی

مرسی واقعا ممنون میشم یه صلوات تو حرم برام بفرستید 💖

ابان و اذر قطعا میرم

هر وقت رفتی انشاالله به سلامتی بری بیای میشه برای منم تو حرم صلوات بفرستید⁦❤️⁩

مرسی واقعا ممنون میشم یه صلوات تو حرم برام بفرستید 💖

یادم بمونه چشم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

انشاءالله اگ خدا بخواد میریمالبته اگ اونجا امسال انتحاری چیزی نکنن بدلیل اینکه عراق هم ی چن باری اسر ...

نه انشاالله چیزی نمیشه به سلامت برید بیاید لطفا برام دعا کنید💖💖

هر وقت رفتی انشاالله به سلامتی بری بیای میشه برای منم تو حرم صلوات بفرستید⁦❤️⁩

تو دعا کن قسمتم شه برم واسه همه دوستای نی نی سایتی دعا میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چند هزینه کربلا ؟ کربلا هتلی میبرن ۴.۵میلیون به نظرتون چجوریه؟

با هتل این خیلی ارزونه