2777
2789
عنوان

گناه دارم

185 بازدید | 32 پست

یک روز نمیدونم روز چندم محرم بود من با شوهرم رفته بودم خونشون و اونجا با خواهرش و مادرش رفتیم هیئت ببینیم خیلی شلوغ بود جا هم نبود من بشینم نمیدونم یهویی چطوری گرمم شد سرم گیج رفت و افتادم تقریبا دو بار از حال رفتم اونجا فشارمم خیلی اومده بود پایین به طوری که رفتیم درمانگاه اونجا فشارم ۷ بود با اینکه کلی آب قند و کیک خورده بودم بهتر شده بودم واقعا دست خودم نبود که عمدی اینکارو نکردم که امروز با شوعرم دعوام شد گفت اونروز اومدی اینجا غش کردی ابروی ما رو بردی واقعا حق داشت این حرف را به من بزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه حق نداشت تو واقعا از گرما ضعف کردی مگه دلت میخاسته؟ عجبا

خودمم خیلی خجالت کشیدم اولش که همش ازم میپرسیدن قبلا اینطوری شدی در حالی که من اولین بارم بود فکر میکردن من مریضم بعد فهمیدن فشارم اومده پایین الان دارم میفهمم به شوهرمم نمیتونم اعتماد کنم

وقتی احساس میکنی حال نداری تو جمع بری اعلام کن اگر قبول نکرد دیگه عواقبش پای خودش 

نوع بیانش خوب نبود ولی در کل خانواده ی همسرش هم از کاه کوه ساختن پیش میاد خوب

من سر اولین  بارداریم مادر شوهرم حلیم داشتن و مهمون و من خیلی حالم بد شده بود خیلی دلم میخواست خودمو کنترل کنم همسرم منو دید گفت چرا رنگت زرد شده برو استراحت کن رفتم یه گوشه آشپزخونه نشستم خواهر شوهرم برگشت گفت الکی داری خودتو لوس میکنی 

خلاصه که کرمو همه جا هست

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
وقتی احساس میکنی حال نداری تو جمع بری اعلام کن اگر قبول نکرد دیگه عواقبش پای خودش نوع بیانش خوب نبود ...

من به خواهر شوهرم گفتم گرمم شده گفت منم گرمم شده حالا نیم ساعت دیگه میریم خودمم نمیدونستم حالم اونقدر بده که به غش کردن برسه 😥😥😥

نمیدونم دلم به حال خودم میسوزه هم از طرف خانوادم تحت فشارم هم از طرف شوهرم 😭😭😭

الهی بگردم عزیزم   همیشه اینطور جاها قبلش خودت رو تقویت کن و اب خنک همراه داشته باش و یک ربع یکدفعه کمی بنوش  پسته و بادوم و کشمش تو کیفت بریز  و گهگداری بخور    صبحانه مقوی بخور 

تا یک مدت هم جاهای شلوغ نرو

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!