2777
2789
عنوان

زبان اینگیلیسی

147 بازدید | 32 پست

سلام اگه اطلاعی دارین خوشحال میشم درمیون بزارین

خیلیا رو دیدم تو خونه و مجازی(رایگان) زبان یاد میگیرن کامل من از مدرسه یچیزایی بلدم حدودا ۳ الی۴ ترمم کلاس رفتم بنظرتون تو خونه با یوتوب میتونم؟و چجوریاس؟اگه تجربه ای دارین از یادگیری زبان های متخلف ممنون میشم بگین

انگلیسی

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شرایط کلاس رفتن ندارم تو خونه میخونم زبانم خیلی بد بود الانم بهتر شده شما هم شروع کن باز از وقت تلف کردن بهتر 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
من از یوتیوب ترکی استانبولی رو مسلط شدم و مهاجرت کردم همین الانم مشغول آهنگ گوش کردنم 😀

واقعا؟ خودتون ترک هستید ؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

کل کلیپاشو تز درس اول تا ۱۵۰ اینا دانلود کردم شبی پنج درس همزمان با گفتن مینوشتمم تمریناتم هم سوالا هم جوابا رو مینوشتم تا راه افتادم 

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...

جدی؟تجربه دارین؟چطوریاس؟میشه کامل بگین تجربه از ندارم.

اره دارم یاد میگیرم چنل bamboo languages خیلی خوبه .

دیگه خودت باید برنامه ریزی کنی روزی مثلا ۲ تا یا ۳ تا فیلمشو نگاه کنی کامل یاد بگیری 

کل کلیپاشو تز درس اول تا ۱۵۰ اینا دانلود کردم شبی پنج درس همزمان با گفتن مینوشتمم تمریناتم هم سوالا ...

از طریق همین یوتیوب؟