2777
2789

ترم گذشته ۲۴ واحد گرفتم البته فقط یک واحد عملی نزدیک پنج تومن شد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما روانشناسی بدون کنکور مبخونید؟

بله

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شما میدونین هرکس توی شهر خودش می‌تونه بره یا می‌تونه توی شهرهای دیگه ثبت نام کنه؟خوابگاه داره؟

میتونید برید سایر شهر ها 

محدودیتی نداره 

بله خوابگاه هست 

ببخشید میتونم چندتا سوال بپرسم؟شرایط ورود به دانشگاه چی بود براتون؟چند سال تحیلیه و هر ترم چندماهه؟ا ...

لیسانس هشت ترمه که میشه چهار سال

چه شرایطی؟

ممنونم ازتون نمی‌دونم شرایط خاصی برای پذیرش مثل معدل و ..

من معدلم ۱۹ بود ولی معدل زیاد مهم نیست براشون 

چون معدل ۱۳ و ۱۴ هم داشتیم تو کلاس

عذرمبخوام برای اینکه دانشگاه رو توی شهرمون گیر بیارم میپرسم اسم دانشگاه روی تابلو آزاد روانشناسی هست ...

همون دانشگاه آزاد شهرتون رو باید بری عزیزم 

دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی 

حالا وارد دانشگاه آزاد که شدی اونجا از نگهبانی دم در بپرس نشونت میدن

میگن بازار کار زیاد خوب نیست درسته بنظرتون؟یا اگه توی کارت حرفه ای شی بازار کار هم خوب میشه

اگه منظورت کار دولتیه

پارتی اگه داشته باشی آبیاری گیاهان دریایی هم بخونی بازارکارت تضمین شده ست

و اگه پارتی نداشته باشی دکترای هر رشته ای رو بگیری هم تهش خیلی امیدی به شاغل شدن نیست

ولی خب بهرحال باید تلاش کرد و ناامید نشد