2777
2789
عنوان

تک نیت💚

1150 بازدید | 174 پست

لطفا اگر کسی بلده دریغ نکنه 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

ابجی تو رو خدااا

من قهرم خونه پدرمم 

امروزم پدرم و پدر شوهرم بحثشون شده بدجور

شوهرمم از بچم خبر نمیگیرع 

تهش چی میشه

تو رو قرآن بگو 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم

سوالتو واضح و روشن بگو در حد بله یا خیر جوابتو میدم

بگو تا برم کارتامو بیارم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من بلدم

عزیزم میشه درباره کراشم بهم بگی؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
میتونمسوالتو واضح و روشن بگو در حد بله یا خیر جوابتو میدمبگو تا برم کارتامو بیارم

عززیزم میشه لطفا برای منم بگیری؟

فاطمه ام میخوام بدونم امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشم ؟

میتونمسوالتو واضح و روشن بگو در حد بله یا خیر جوابتو میدمبگو تا برم کارتامو بیارم

الان نمیدونم حس من به کراشم یک طرفس یا نه میخوام بدونم بهم حسی داره یا نه باید چی کار کنم الان دوساله سرگردان موندم💔

برای منم میگی عزیزم؟اینکه بهش میرسم یا نه؟

توی آینده نزدیک نمیرسین

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍