2777
2789
من خوره ی ویپادم قربونت برمخودم وام پشتوانه رو تا سی میلیون گرفتمتسهیلات برایندم تا 50 تومن گرفتمپیش ...

سلام‌عزیزم من میخوام وام تسهیلات برایند بگیرم ۱۵ تومن میخوام بدونم چجوریه میشه برداشت کرد ؟؟ ۱۵ تومنم فعال شده سکه هامو بردم بالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوره ی ویپادم قربونت برمخودم وام پشتوانه رو تا سی میلیون گرفتمتسهیلات برایندم تا 50 تومن گرفتمپیش ...

سلام ببخشید عزیزم اگ جواب بدی ممنون میشم،من وام ۴۰میلیونی پشتوانه رو بگیرم برای باز پرداختش ب مدت یک سال چقدر کارمزد باید بدم 

سلام وقتت بخیر ،یه سوال داشتم من وام ۱۰ تومنی پشتوانه گرفتم الان برآیندم روی ۴ تومنه،ولی میخوام پشتوانه ۱۵ رو بگیرم همین خطای رفتار مالی داره میاد ،درصورتی که تو حسابم  ده روزی ۱۲ تومن دارم ،قبلشم 7 تومن بود ،باید چیکار کنم منتظر فعال شدند بسم یا همون ۱۰ رو بزنم مرحله ی بعدی فعال میشه ؟

سلام وقتت بخیر ،یه سوال داشتم من وام ۱۰ تومنی پشتوانه گرفتم الان برآیندم روی ۴ تومنه،ولی میخوام پشتو ...

عزیزم سیستمش اینطوریه که به تراکنش و کارکرد حسابت توجه میکنه.مثلا یکماه کار نکنی یهو 10 روز 12 تومن بذازی رو در نظر نمیگیره.سعی کن حساب اصلیت باشه.شاید یکی دوبار مجبور بشی پشتوانه10 تومنی رو بگیری که هم گردش حسابت بالا بره هم امتیازت بره بالا

سلام اگر ۵۰تومن بگیری با امتیاز پس از تسویه اگر بخوای مجدد ۵۰بگیری دوباره از نوع باید امتیاز جمع کنی ...

بله هر بار با امتیاز وام میگیری امتیازت از بین میبره 

باید دوباره گردش حساب داشته باشی

عزیزم سیستمش اینطوریه که به تراکنش و کارکرد حسابت توجه میکنه.مثلا یکماه کار نکنی یهو 10 روز 12 تومن ...

سلام عزیز اگر من ۳۰ تومن بزارم تو ویپاد چقدر باید بمونه که بتونم وام ۵۰ تومنی رو بگیرم؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
به امتیازت ربط داره و میزان کارکردت با حسابتممکنه مجبور بشی یه وام دو تومنیو چندبارم بگیری.من الان خ ...

من می‌خوام وام ۲۵ برآیند بگیرم سکه هام صفر میشه؟ کدوم روش بهتره که سکه هام صفر نشن

من می‌خوام وام ۲۵ برآیند بگیرم سکه هام صفر میشه؟ کدوم روش بهتره که سکه هام صفر نشن

برایند سکه هاتو کم میکنه

پشتوانه و پیش درآمد صفر نمیکنه 

پشتوانه باز پرداخت یکماهه

البته چهارقسطه هم میشه اما سودش میره بالا نمیصرفه

پیش در آمد سقف۸ میلیون

بازپرداخت یک هفته

بدون سود

برایند سکه هاتو کم میکنهپشتوانه و پیش درآمد صفر نمیکنه پشتوانه باز پرداخت یکماههالبته چهارقسطه هم می ...

عزیزم‌منم یه سوال داشتم تسهیلات برایند که بگیریم مثل تسهیلات پشتوانه هستش؟یعنی من الان ۴۰تومن وام بگیرم۴۰تومن هم‌باید تو حسابم باشه که بتونم خرجش کنم؟یا به تنهایی میتونم استفاده کنم ازش

عزیزم‌منم یه سوال داشتم تسهیلات برایند که بگیریم مثل تسهیلات پشتوانه هستش؟یعنی من الان ۴۰تومن وام بگ ...

نه عزیز 

پشتوانه هم فقط وام اولش که یک میلیونیه اینطوریه

بقیه مبالغش نیاز نیست حتما همون مبلغ تو حسابت باشه.با  توجه به امتیازت وام برایند میگیری،یکساله پس میدی،و امتیازی که جمع کردی هم متناسب با وامی که گرفتی کسر میشه

فرق پشتوانه با برایند فقط در اینه که

پشتوانه بازپرداختش یکماهه الی چهار ماه س 

برایند یکساله با کسر امتیاز

عزیزم سیستمش اینطوریه که به تراکنش و کارکرد حسابت توجه میکنه.مثلا یکماه کار نکنی یهو 10 روز 12 تومن ...

سلام عزیزم منظورت از کارکرد و تراکنش که باید بالا میشه، میشه رو پرداخت قبوض، کارت به کارت، خرید شارژ و پرداخت قسط های بانک دیگه هم حساب کرد؟

اینا رو جزو تراکنش و کارکرد حساب می کنه؟

یه سوال دیگه اینکه اگر برام امکان پرداخت وام چهار میلیونی باشه، میشه از پله 4 شروع کرد ؟ یک و دو و سه رو نگرفت و رفت سراغ چهار؟؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁