2777
2789
عنوان

درآمد زایی

117 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میشه لطفا کسانی که برای خودشون یه کاری دارن که ازش درآمد دارن راهنمایی کنن بگن چه کاریه ؟

یا اینکه پیشنهاد بدین چه کاری رو شروع کنم چجوری درامد داشته باشم ازش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سرمایه داری که راحته برو تو بازارنداری بنظرم یا ادمین و پشتیبانی پیج های ایسنتا شویا برو اموزش م ...

ادمین شدن راحت نمیگیرن منم دوس دارم ادمین شم.ولی نمیدونم چطوری از کجا شروع کنم

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اگه سرمایه داری که راحته برو تو بازارنداری بنظرم یا ادمین و پشتیبانی پیج های ایسنتا شویا برو اموزش م ...

یه کار درست حسابی میخوام ولی نمیدونم اصن از کجا باید شروع کنم چیکار باید بکنم از آرایشگری و ادمینی و اینا خوشم نمیاد

ادمین شدن راحت نمیگیرن منم دوس دارم ادمین شم.ولی نمیدونم چطوری از کجا شروع کنم

اتقافا زاحت میگیرن منتها از پیج های کم شروع کن

برو دیوار شهرتون یه سرچ کن ادمین زیاد هست به یکی پیام بده ببین شرایطش چیه

اتقافا زاحت میگیرن منتها از پیج های کم شروع کنبرو دیوار شهرتون یه سرچ کن ادمین زیاد هست به یکی پیام ...

شرایطشون اینه حرفه ای میخوان.منم هیچی بلد نیستم سابقه میخوان ندارم.

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
اگر یاد بگیره چی میشه؟

یه سایت هست اسمش پارسکدرزه میری اونجا ثبت نام میکنی از یه عده آدم تنبل پروژه میگیری براشون انجام میدی بعدم پولتو میگیری،خلاصش اینه ،اگه زبانت خوبه و علاقه داری میتونی چند تا کانالای ارز دیجیتال خارجی دنبال کنی یکمم درموردش معامله کنی و اسپات بخری بندازی کنار رشدشو کرد بفروشی،فیوچرزم معامله نکنی که ریسکش زیاد باشه

شرایطشون اینه حرفه ای میخوان.منم هیچی بلد نیستم سابقه میخوان ندارم.

پس یکاری کن

خودت تو دیوار قسمت اگهی کار ایجاد کن

بزن ادمین اینستا هستم بصورت اماتور ولی کارم خوبه

شرایطت رو بزن

بلاخره یه کارفرما برای پیج اینستاش بهت پیام میده

دختر خاله من از ادمینی اینستا خوب پول دراورد یه زمانی

منتها ادمین یه فروشگاه بزرگ ارایشی بود