2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

303 بازدید | 19 پست

آقامن خواهرشوهرم خوبه ولی یه مشکلی هست من توعقدم ولی اصلاخوشم نمیادهرچی میشه شوهرم خواهرشوخیلی قبول داره میخوادبرای تولدم طلابخره یه مقدارخودم‌پول دارم یه مقدارم شوهرم میگه میدم بروطلابخرولی میگه باخواهرشوهرم برم اخه نمیدونم چراانقدراونوقبول داره خواهرشوهرم یه طلافروشی هست خیلی ازش تعریف میکنه همه طلاهای منوازاونجاگرفته میگه همون طلافروشی باخواهرم برواخه نمیدونم چرااینجوریه یه حس بدی بهم دس میده ازاینکارولی خب مجبورم مثل یه زن باسیاست وقتی میبینم انقدرخواهرش روش تاثیرداره باخواهرش برم بعدوقتی باخواهرش برم یه چیزه درب وداغونم بخرم گرون بخرم گرم بالابخرم اون تعریف کنه این میگه اره پس خیلی خوبه دیگه خلاصه مجبورم همش میگه بااون بروآخه من مادردارم خودمم خواهردارمم نمیدونم چراهمش میگه اون

به نظرم نری بهتره عادتش میدی.  وبعد دخالت های بیجاش شروع میشه.  بگو دوتایی بریم بهتره طبق سلیقه تو طلا بردارم 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

چون فکر میکنه خواهرش انتخابش درستر واعتماد بیشتری بهش داره. سعی کن اگر باهم مشکلی ندارید مثل خواهر خودت ببینش گارد و لجبازی هم نداشته باش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو با تو ازدواج کردم که با خودت برم خرید نه با خواهرت، همیشه خریداتون رو دو تایی با همسرت برید بگو من سلیقه آن رو خیلی قبول دارم می‌خوام خودت باشی

اینکه با خواهرش بری سیاست نیستش

وقتی خواهر شوهرت خوبه به چشم خواهر شوهر نبینش فک کن خواهرته عزیزم☺مامان من با عمه م انقدر رابطه شون ...

دقیقا و حس میکنم اونقد براشون مهم و عزیز هستی که برات وقت بزاره ببردت خرید طلا. پس به فا ل نیک بگیر. 

به نظرم نری بهتره عادتش میدی. وبعد دخالت های بیجاش شروع میشه. بگو دوتایی بریم بهتره طبق سلیقه تو ط ...

اخه میدونی من سنم کمه وتوعقدم وگرنه یکم دیگه سنم بیشتربودوتوعقدنبودم واقعابهش نمیگفتم چون درسته خواهرشوهرم خوبه وچون اهل پزدادنه دنباله چیزه گرون وشیکه طلاهایی که برام خریدن روهمشواون انتخاب کردوخریدواقعاخوب بود ولی شوهرم اصرارداره بااون برو اینوبگم همسرم یه شهردیگه اس ومن تویه شهردیگم توعقدیم آخرهفته میادولی خب اون سردرنمیاره ازطلا

چون فکر میکنه خواهرش انتخابش درستر واعتماد بیشتری بهش داره. سعی کن اگر باهم مشکلی ندارید مثل خواهر خ ...

اره همینطوره یه‌وقتایی بدم میاد مثلایه ژله رومیگه مثل ژله خواهرم درست کن خیلی خوشمزه بوداصلابه شدت به حرف اون اعتمادداره کاراشوقبول داره اینکه دنباله بحث وبدگویی پشت خواهرشوهرم نباشم به نظرم تاثیرداره توروابطم باشوهرم 

اخه میدونی من سنم کمه وتوعقدم وگرنه یکم دیگه سنم بیشتربودوتوعقدنبودم واقعابهش نمیگفتم چون درسته خواه ...

خوب  با شوهرت برو خودت انتخاب کن.  نزار بقیه تو زندگیت دخالت کنن. اونم برای خرید طلایی که شخصی هستش وتو میخوای بپوشی

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
اره همینطوره یه‌وقتایی بدم میاد مثلایه ژله رومیگه مثل ژله خواهرم درست کن خیلی خوشمزه بوداصلابه شدت ب ...

چند سالته؟ 

اخه میدونی من سنم کمه وتوعقدم وگرنه یکم دیگه سنم بیشتربودوتوعقدنبودم واقعابهش نمیگفتم چون درسته خواه ...

عزیزم خواهر شوهر منم خیلی خوب بود اصن هر کی اینو میدید می‌گفت این امامزادس شوهرم خیلی قبولش داشت مثل شما می‌گفت هر جا میری با خواهر برو نظر خواهرمو بپرس کلا خیلی قبولش داشتن بعد چند وقت رید تو زندگیمون با کاراش الان کسی بهش محل سگ نمیده 

حواستو جمع کن

اره همینطوره یه‌وقتایی بدم میاد مثلایه ژله رومیگه مثل ژله خواهرم درست کن خیلی خوشمزه بوداصلابه شدت ب ...

صدرصد سعی کن لجبازی نکنی بنفع خودت

فعلا هیچی نگو کم کم خودت انتخاب گر باشالان حساسه منم شوهرم همینه خاهراش روش تاثیر بیشتری دارن تا من ...

اره خیلی تاثیرداره روش منم میخوام همینکاروکنم فعلاتوعقدم وهنوزخیلی توزندگی نرفتم براهمون نمیتونم سلیطه بازی دربیارم بگم چرامیگی بااون بروخودم میخوام برم کارتتوبده برم😂روم نمیشه هنوز