2777
2789
عنوان

خرید گیاه

84 بازدید | 3 پست

سلام دوستان. یه سوال دارم. یه گلدون زاموفیلیا می خوام بخرم. از کجا بخرم بهتره؟ کسی تا حالا از گلفروشی سولین بازار گل خریده؟ اگه آره، چطور بوده گلاش؟ تازه بوده؟ لطفا راهنماییم کنین

من از این سایت برای روز مرد گیاه سانسوریا خریدم . گل هاش تازه بودن . یه نکته ای که داره من قبلش از چت آنلاین سوال کرده بودم و راهنماییم کردن که چه گیاهی بخرم بهتره . 

در مجموع خوب بود . یه بدی که داره موجودی یکسری محصولاتش خیلی محدود هست و زود تموم میشه . 

من برای همسرم دسته گل رز خرید کردم . خیلی گل ها تازه موندن و 2روز گل تازه بود . 

قیمتش هم من خیلی سایت ها و گلفروشی محل خودمون هم چک کردم اما داخل سایت سولین قیمتش واقعا خوب بود . فقط اگر خواستی گل و گیاه بخری حتما گلفروشی نزدیک محل خودتان را از سایت انتخاب کنید تا کرایه حمل و نقل برات بصرفه . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز