2821
2789
عنوان

قند بارداری

62 بازدید | 10 پست

من یکی دوماهه حلقم خشکه یه وقتایی ورم هم دارم ،چکاپ سری دوم که آزمایش قند داره هم دادم جوابشو نشون دکتر بهداشت دادم گفت قندت خوبه.

این علائم دقیقا برای چیه ،برای هورمون بارداریه که قندو میاره لب مرز؟

بارداری چون و چرا نداره  

هر مرضی سروقتت میاد 

شاخم در بیاری طبیعیه  

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بارداری چون و چرا نداره هر مرضی سروقتت میاد شاخم در بیاری طبیعیه

والا 😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
والا 😂

الان من اندازه ی یه خرس گریزلی پف و ورم کردم چیکار میتونم بکنم!    ، ازمایش دفع پروتئین دادم منفی شده ، فشارمم بالا نیست، طبیعیه باید تحمل کنم تا فارغ شم  

از این قبیل دردها هزاران دارم...  

دیگه حاملگی همینه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

الان من اندازه ی یه خرس گریزلی پف و ورم کردم چیکار میتونم بکنم! ، ازمایش دفع پروتئین دادم منفی شد ...

خانواده شوهرم میگن ازبس شیرینی میخوری،جالبیش اینجاست که من پیششون چای هم بزور میخورم  

الان من اندازه ی یه خرس گریزلی پف و ورم کردم چیکار میتونم بکنم! ، ازمایش دفع پروتئین دادم منفی شد ...

ماه های اخری عزیزم ،نمک نخور کنترل کن گلکم،ان شاالله بسلامت فارغ بشی ،نی نیت رو صحیح و سالم و با دل خوش بغلت بگیری همه ی این سختی ها یادت میره و بفکر بچه ی بعدی میوفتی🤣🤣🤣🤣والا ما خانوما پوست کلفتیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ماه های اخری عزیزم ،نمک نخور کنترل کن گلکم،ان شاالله بسلامت فارغ بشی ،نی نیت رو صحیح و سالم و با دل ...

اره دیگه من ان شالله ۲ هفته دیگه زایمان دارم امیدبخدا

مرسی عزیزم

همچنین شما

خیلی اذیت شدم سر همین، یعنی به بعدی هم فکر میکنم؟  آقا من غلط بکنم به ریش جدو آبادم خندیدم اگه فکر بچه بعدی بیوفتم  

اره دیگه من ان شالله ۲ هفته دیگه زایمان دارم امیدبخدامرسی عزیزمهمچنین شماخیلی اذیت شدم سر همین، یعنی ...

دورت بگردم ،ان شاالله به امید خدا زایمان راحتی داشته باشی ..

شوخی میکنم عزیزم ،دور از جوونت ،خدا نی نی ت رو عزیزات رو برات حفظ کنه😂منم میگم خدا همین یدونه رو صحیح و سالم بغلمون بده ،همین یدونه رو حفظ کنه برای هفت پشتم بسمه ....مادرشدن خیلی سخت بوده ...تازه بقول خانوما سختیش بعد دنیا اومدنشه الان پادشاهیه سختی ندیدی ...😅

آدمو میترسونن...امید من که به خداست .