2777
2789
عنوان

قیمت ماشین خیلی اومده پایین یا نه

986 بازدید | 33 پست

ما دو هفته پیش ی پراید 88 گرفتیم 200 میلیون 

البته کاملا سالمه 

اما الان داخل دیوار نگاه میکنم می بینم قیمت ها خیلی پایین اومده مثلا با پول ما میشد ی پراید 94 گرفت 

حالم بده 😢

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر گرون گرفتید 

من دنبال ماشین هستم پراید 

قیمت زیاد دیدم اره شما گرون گرفتید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چقدر گرون گرفتید من دنبال ماشین هستم پراید قیمت زیاد دیدم اره شما گرون گرفتید

چقدر گرون گرفتیم ؟

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓
ببین گرون گرفتین خدایی .ماشین پایین نیامده شما گرون گرفتین

چقدر گرون گرفتیم ؟

شما گرون گرفتین وگرنه ماشین قیمتش نیومده پایین

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

2790
2778
2791
2779
2792