banoyeqods مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 48 عنوان بلاتکلیفم کمک 105 بازدید | 17 پست سلام وقتتون بخیر من یکسال پیش با یه اقای مذهبی فالوشون کردم بک دادن یکسال پیش بهشون ابراز علاقه کردم واکنشی نشون ندادن تا اینکه خودم انفالوشون کردمو بهشون گفتم که اگه شمام علاقه ای ندارین لطفا انقالو کنین اما نکردو چیزیم نگفت...بنظرتون چشه...... 1403/04/28 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایراندوختم عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 492 لطفا تاپیک خواستگار لاغر رو برام گزارش بزن اجرت با امام حسین(ع)
mirakle عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3761 گوشه های زندگیش توی اب نمک نگهت داشته باید خودت از فالورات حذفش کنی
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 27464 اهمیت نداره براش. فالو یا انفالو زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
banoyeqods مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 48 گوشه های زندگیش توی اب نمک نگهت داشته باید خودت از فالورات حذفش کنی دلم گیرشه..محرم خونوادش خیلی رو من زوم داشتن
banoyeqods مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 48 اهمیت نداره براش. فالو یا انفالو برعکس تا منو فالو کرد من فالوراشو چک کردم سه تا از دخترای فامیلشبودن تا منو فالو کرد اونارو ریمو کرد
mirakle عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3761 دلم گیرشه..محرم خونوادش خیلی رو من زوم داشتن اگه حذفش کنی نتیجه ی بهتری میگیری اگه بخادت میاد جلو و احساس خطر میکنه اگه نخادتم ک برات مهم نباشه تکلیف خودتو میفهمیپسرا تا بدونن دنبالشونی دنبالت نمیان
banoyeqods مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 48 اگه حذفش کنی نتیجه ی بهتری میگیری اگه بخادت میاد جلو و احساس خطر میکنه اگه نخادتم ک برات مهم نباشه ت ... من که کلا آنفالوش کردمبهش گفتم دیگه دنبالت نیستم توکه حرفی نمیزنی پس علاقه ای نداری لزومی هم نداره منو داشته باشی
mirakle عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3761 من که کلا آنفالوش کردمبهش گفتم دیگه دنبالت نیستم توکه حرفی نمیزنی پس علاقه ای نداری لزومی هم نداره م ... خودت حذفش کن از فالورات خب اون شاید احترام گذاشته انفالو نکرده ولی قصدی هم نداره البته شایدم خوشش میاد تو فکرش باشی و بری دنبالش
banoyeqods مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 48 میخوتی برم پیجش چند تا فوش بدم دلت خنک بشه ؟ 🤣🙂💔بلاتکلیفم گذاشته چرا اصن یه متنی نوشتم اشک اوم درمیاد خب لعنتی جوابت نه بگو نه دیگ
banoyeqods مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 48 خودت حذفش کن از فالورات خب اون شاید احترام گذاشته انفالو نکرده ولی قصدی هم نداره البته شایدم خوشش می ... وقتی خود طرف بهت میگه انفالو کن این اگ احترام حالیش بود مودبانه حرفشو میزد..بعدشم قبل اینکه بهش درخواست فالو بدم ابراز علاقه کردم بعد بهش درخاست دادم که قبول کرد بک دادنمیفهممش
76amir عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 143 🤣🙂💔بلاتکلیفم گذاشته چرا اصن یه متنی نوشتم اشک اوم درمیاد خب لعنتی جوابت نه بگو نه دیگ خوب تو چرا با یه ادم مذهبی کراش داری اون قبری که بالاسرش گریه میکنی توش مرده نیس