2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

872 بازدید | 36 پست

بچه ها من ۷ روز از موعدم میگذره ولی ۴ تا بیبی چک زدم ولی منفی بودد. مارک بیبی چکم روژانه. پس چرا پریود نمیشم؟ اگه باردار نیستم علت این حالت تهوع چیه؟ کسی مث من بوده که پریود شده باشه؟ 

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
به بیبی چک اصلا اعتماد نکن اصلاااا من ۱۰تا گرفتم هرسری یک جواب ازمایش بده

اخه هروقت زدم درست بوده ینی میشه اشتباه کنه اونم ۴ تا منفی بدون ذره ای هاله. اخه من بچه نمیخوام دوتا بچه دارم ولی علت این حالت تهوع رو نمیفهمم خیلیم استرس دارم واسه این موضوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین بار زدم منفی بود ازمایش خون دادم چند بار منفی بود

اخر سر مثبت شد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
بیشتر ببینید
اخه هروقت زدم درست بوده ینی میشه اشتباه کنه اونم ۴ تا منفی بدون ذره ای هاله. اخه من بچه نمیخوام دوتا ...

شاید علتش همون استرسه 

برو آزمایش بده منم دادم یه ساعت دیگه جوابش میاد

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یکماه و نیم باردار. بودم ازمایش دادم مثبت شد

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده
بیشتر ببینید
شاید علتش همون استرسه برو آزمایش بده منم دادم یه ساعت دیگه جوابش میاد

اخه بعضیا میگن ازمایشم دادن منفی بوده اخر مثبت شده ینی ب ازمایشم اعتمادی نیست😫😫😫😫😫 دارم خفه میشم از استرس

اخه هروقت زدم درست بوده ینی میشه اشتباه کنه اونم ۴ تا منفی بدون ذره ای هاله. اخه من بچه نمیخوام دوتا ...

من ۱۰تاگرفتم ۳تاش مثبت بود ۴تاش منفی ۳دیگش خراب بود اصلا هاله نداشت رفتم ازمایش دادم فهمیدم حاملم

نمیدونم باز ولی ازمایش دقیقه

یکماه و نیم باردار. بودم ازمایش دادم مثبت شد

ببخشید انقد سوال میپرسم رفتین دکتر ؟ علتشو نگفت که چرا ازمایش دیر نشون داده؟

بعد چند روز مثبت شد؟

دو هفته قبلش ازمایش خون دادم منفی شد

بیشتر ببینید
اخه بعضیا میگن ازمایشم دادن منفی بوده اخر مثبت شده ینی ب ازمایشم اعتمادی نیست😫😫😫😫😫 دارم خفه میش ...

یه چند روز دیگه آزمایش بده حداقل از بی بی چک دقیق تره 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من ۱۰تاگرفتم ۳تاش مثبت بود ۴تاش منفی ۳دیگش خراب بود اصلا هاله نداشت رفتم ازمایش دادم فهمیدم حاملمنمی ...

اوکی عزیزم مرسی ازمایش میدم

شوهرم میگفت نیستی من چندین بار ازمایش خون داذم 

هر سری منفی میشد یک ماه و نیم مثبت شد

بیشتر ببینید
یه چند روز دیگه آزمایش بده حداقل از بی بی چک دقیق تره

نمیتونم صبر کنم تا چند روز یعنی ۷ روز بگذره نشون نمیده؟ 

راستی من ۳ ماه پیش بابام فوت شد پریودم جلو افتاد. و بعد از اون اینجوری عقب میفته . ماه قبلم ۳ روز عقب افتاد ولی پریود شدم. یعنی میشه تنظیم پریودیم بخواد برگرده به تاریخ قبلش؟؟؟ 

چمیدونم دارم خل میشم