2777
2789
عنوان

Hpv😔

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 64 پست
خواهر دیگه وقتی هیچ گونه رابطه ای نداشته باشن منتقل نمیشه کهمثلا شما کنار یه فرد مبتلا که لباس پوشید ...

نه منظورم نیست که منتقل می‌کنه  بدون رابطه 

میگم اگه اسی داشته باشه ممکنه از طریق رابطه نگرفته باشه شاید از طریق یه چیز دیگه گرفته باشه 

لباس زیر خودش منظورم بود عزیزم 

یکی از آشناهام می‌خواسته ای وی آف کنه که وقتی معاینه میشه میبینن که زگیل داره بعد در صورتی که شوهرش هیچی نداشته 

دکتر هم بهش میگه تنها راه منتقلش که رابطه تنها نیست حتی لباس زیر نامناسب هم باعث میشه زگیل بزنی 

ینی چی لباس زیر نامناسب ، فکر نکنمچون راه اصلی انتقالش رابطه جنسیه

بپرس بهت میگن 

البته این یکیش هست تنها راهش نیست 

می‌گفت خیلیا دیر به دیر لباس زیر میگیرن مثلا یکسال یه لباس زیرو میپوشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم نیست که منتقل می‌کنه بدون رابطه میگم اگه اسی داشته باشه ممکنه از طریق رابطه نگرفته باشه ش ...

یعنی تا شنبه برسه که بخوام برم دکتر هزار بار میمیرم و زنده میشم 

استرس و اضطراب وفشار کاریم ، تنها زندگی کردنم ، گرونی ، اجاره خونه کم بود اینم بخواد اضافه بشه عاخه😔💔

یعنی تا شنبه برسه که بخوام برم دکتر هزار بار میمیرم و زنده میشم استرس و اضطراب وفشار کاریم ، تنها زن ...

حتی دکتر هم میگه استرس خیلی بده بدنو ضعیف می‌کنه 

سیستم ایمنی بدنتو باید قوی کنی سرچ هم کنی در موردش میاره بالا 

حتی دکتر هم میگه استرس خیلی بده بدنو ضعیف می‌کنه سیستم ایمنی بدنتو باید قوی کنی سرچ هم کنی در موردش ...

آره من پرستارم هستم دوتا بیمارستان هم کار میکنم ، فشار کارم بالاست ، خواب و استراحتم کم

ینی چی لباس زیر نامناسب ، فکر نکنمچون راه اصلی انتقالش رابطه جنسیه

استارتر ممکنه همین لیزر که رفتید اونجا مراجعه کنندگان قبل شما آلوده به این ویروس بودن و متاسفانه شمارم آلوده کردن از طریق اون دستگاه لیزر که رو بدن هر فرد کشیده میشه یا تختش یا...

درمان میشه و به اونم چیزی نگو از کجا میخواد بفهمه آخه

درمان نمیشه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

با چند نفر بودی؟؟؟؟؟چجوری میتونین واقعا باهمه ام رابطه میگیرین!!!

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

درمان داره مگه؟

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

نمیدونم ، خودش هیچ ضایعه ای ندارهمیدونمم خیلی دوسم داره

مردا کمتر نشونه پیدا میکنن بی علامتن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!