2777
2789
عنوان

Hpv😔

913 بازدید | 64 پست

سلام دوستان من حدودا چهارساله جدا شدم

تو این مدت با چند نفر اشنایی داشتم و حدود یک سالو نیمه با یه نفر تو رابطم 

حدود یک سالم هست لیزر میرم

از چند ماه پیش چند تا دونه جوش بالای لابیا دیدم توجهی نکردم ولی دیروز یکی دیگه نزدیک لابیا دارم

حالا برای شنبه و یکشنبه وقت دکتر گرفتم

به شدت فوبیای hpv دارم و مطمئنم اگر مثبت باشم و پارتنرم بفهمه رابطمون بهم میخوره و خیلی هم دوسش دارم

از لحاظ روح و روان خیلی بهم ریختم 

نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون هم مبتلا شد چی؟البته اگر اسی آزمایشش مثبت شد

خوب رابطه نباید داشته باشن می‌تونه بهونه بیاره بعدم می‌تونه محافظت شده باشه وبه  طرفش هم یه جوری غیر مستقیم بگه بره معاینه شه آزمایش بده 

خوب رابطه نباید داشته باشن می‌تونه بهونه بیاره بعدم می‌تونه محافظت شده باشه وبه طرفش هم یه جوری غیر ...

چجوری غیرمستقیم بگم بهش؟؟؟!!! رابطه داشتیم تو این یک سال و نیم 

ینی نگم بهش اگه مثبت بود ، نگرانشم نمیدونمم از کجا گرفتم 😭

نه چرا بگی 

بعدم از اشناهام مرده داشته اما زنش نگرفته و بعد از پنج سال فهمیدن hpv بوده یعنی زنش میدیده که شوهرش زگیل داره ولی نمی‌دونستن چیه بعدم که رفتن دکتر زنه اصلا نداشته حتی آزمایش هم منفی میشه 

شوهرش هم درمان میشه 

خوب رابطه نباید داشته باشن می‌تونه بهونه بیاره بعدم می‌تونه محافظت شده باشه وبه طرفش هم یه جوری غیر ...

در هر صورت حق اون آقاست که بدونه

البته تا زمان اومدن جواب اگر رابطه نداشته باشن منم با شما موافقم که مشکلی نداره پنهان کنن

در هر صورت حق اون آقاست که بدونهالبته تا زمان اومدن جواب اگر رابطه نداشته باشن منم با شما موافقم که ...

بعدم hpv حتما تو رابطه که منتقل نمیشه 

من حتی از دکتر هم پرسیدم می‌گفت حتی لباس زیر نامناسب باعث میشه 

نه چرا بگی بعدم از اشناهام مرده داشته اما زنش نگرفته و بعد از پنج سال فهمیدن hpv بوده یعنی زنش میدید ...

وای خدا کنه مال منم همینحوری باشه 

از دیروز خواب و خوراک ندارم من 

بعدم hpv حتما تو رابطه که منتقل نمیشه من حتی از دکتر هم پرسیدم می‌گفت حتی لباس زیر نامناسب باعث میشه

خواهر دیگه وقتی هیچ گونه رابطه ای نداشته باشن منتقل نمیشه که

مثلا شما کنار یه فرد مبتلا که لباس پوشیده وایسی خدای نکرده نمی‌گیری که

بعدم hpv حتما تو رابطه که منتقل نمیشه من حتی از دکتر هم پرسیدم می‌گفت حتی لباس زیر نامناسب باعث میشه

ینی چی لباس زیر نامناسب ، فکر نکنم

چون راه اصلی انتقالش رابطه جنسیه