2821
2789
عنوان

همزاد هست😵‍💫😵‍💫

151 بازدید | 9 پست

من هیچ اعتقادی به اینجور مسائل ندارم ولی یه تاپیک چند دقیقه پیش زدن علائم داشتن همزاد و من تقریبا ۹۰ درصدش رو داشتم یعنی چی؟ دارم کم کم ایمان میارم بهش😵‍💫😂

برای دفع همزاد باید چیکار کرد؟ اصلا چرا همزاد میاد سراغمون؟

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

اره هست

ولی راه دفعش رو منم دنبالشم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هستولی راه دفعش رو منم دنبالشم

من اعتقادی ندارم بهش فقط لحظه ای شک کردم

من هر روز چندین بار ایه الکرسی میخونم 

دعای توسل هم میخونم فکر نمیکردم با وجود دعا و ...اتفاقی بیفته😅

من اعتقادی ندارم بهش فقط لحظه ای شک کردممن هر روز چندین بار ایه الکرسی میخونم دعای توسل هم میخونم فک ...

همزاد ربطی به دعا و.ایت الکرسی نداره،انسان وقتی دنیا میاد یکی هم باهاش دنیا میاد که گاهی هواتو داره گاهی اذیتت میکنه،منم اعتقادی ندارم ولی خیلی جاها خوندم و شنیدم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ببین این چیزا مثل دعا و طلسم و چشم زخم و اینا کاملا وجود داره، همزاد رو شک دارم و هیچی راجع بهش نمیدونم، اما نکته مهم اینه که اگر خودتو تو باطلاق اینا بندازی یعنی هی بگی چشمم کردن، برام دعا زدن، طلسم شدم، اگر فلان کارم پیش نمیره پس همزاد دارم. . .  اینا تو رو غرق خودشون میکنن و جذبشون میکنی و واقعا برات اتفاق میوفتن. پس فقط در حد دونستن مطالبشون رو بخون اما به خودت تلقین نکن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
همزاد ربطی به دعا و.ایت الکرسی نداره،انسان وقتی دنیا میاد یکی هم باهاش دنیا میاد که گاهی هواتو داره ...

اطلاعاتی تو این زمینه ندارم ممنونم از اطلاعات و نظرتون🌹🌹❤️❤️❤️

ببین این چیزا مثل دعا و طلسم و چشم زخم و اینا کاملا وجود داره، همزاد رو شک دارم و هیچی راجع بهش نمید ...

کاملا موافقم باهاتون 

ناخودآگاه با تلقین باعث میشیم که جذب بشن👌

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز