2777
2789
عنوان

موندم چه کنم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 64 پست

برنجاتونو کته بزارید تو پلوپز.

مواد لازم غذا هم همسرتون اماده کنه بزاره دم دست.نشستنی پای پلوپز درست کنید.

ما دوران دانشگاه تو اتاق نشستنی همهههه چی تو پلوپز میپختیم. حتی کتلت سرخ میکردیم.

شماه هم توکل بخدا و با کمک همسرتون میتونید.

مثلا مایه کتلتو بهش بگید چه کنه،اماده کنه بزار یخچال.شما نشسته سرخ کنید.

یا مایه ماکارونی و لوبیا پلو اماده کنه روزی که تعطیله.شما فقط برنجشو بزاری.

یا خورش روز تعطیل بزاره دو وعده ای.یکیش فریز کنید.

ضمنا ابگوشت یکی از بهترین غذاها واسه رشد بچه و وزنگیریشه.اگه دوست دارید.

صبح میزارید خودش میپزه.لازم نیست بالاسرش باشید.

اين پلوپز خييييلي فكر خوبيه كاش اونموقع منم يه همچين عقلي داشتم 😁

ني ني سايت و به خاطر اين ايده هاش عاشقشم 😍 

خداييش با وجود پلو پز اصلا به كسي رو ننداز بعدش پيش خودت تصور كن كه مثل خانواده دكتر ارنست تو يه جزيره ايي كه كسي نيست و همه كارهاتون و خودتون بايد انجام بدين خوشحال باش انقد ناراحتي نكن اين روزها ميگذره بزار دلت قوي باشه چون ديگه داري مادر ميشي 😘😍😉

ريبار عشق زندگيم ❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کی گفته غذای ساده درست کردن کاری نداره؟

اصلا ریسک نکن حتی برای غذا، من خودم از ماه پنج درگیر کوتاهی طول سرویکس و پایین اومدن بچه هستم اشتباه نکن، برو خونه مادرت باز یه چیزی می خوان غذا درست کنن که، ولی خودت انحام نده اشتباه منو نکن 

واقعا تعجب می کنم دوستانی که هیچ ایده ای ندارن که حاملگی های ریسک و با دهانه رحمی که احتمال باز شدنش هست و دکتر خودش گفته که استراحت مطلق چجوزی همچین پیشنهاداتی میدن!یعنی دکتر خودش نمی فهمه که می تونه بگه اشپزی سبک تو پلوپز انجام بده؟!

نغمه خانوم ریسک نکن ماه های اخر گزفتار میشی خدایی نکرده، منم دو ماه اشپزی سبک کردم به خیال خودم بیشترم دراز می کشیدم ولی یه مشکل به مشکل کوتاهی سرویکسم اضافه شد!

در کل حرفم اینه کاملا حرف دکترت رو گوش کن 

موفق باشی