2777
2789
عنوان

موندم چه کنم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نغمه هر وقت میری دکتر شوهرتم بگو بیاد وقتی دکتر به شوهرت بگه خیلی بهتره شوهرت اونوقت میدونه که شر ...

شوهرم قبول داره شرایطو

من تو ماشین گریه کردم، گفت حالا یماه دیگه بشین کتاب بخون، چیزی نیس ک

البته اول گفت غذارو آروم بپز گفتم دکتر گفته نه

گفت باشه

ببین خدایی بزار یه چیز رو بهت بگم . مادر شوهرتم از طرفی گناه داره چون میتونه به پسرش بگه برو غذا از بیرون بگیر من وظیفه ندارم هر روز غذا کول کنم بیارم . چون واقعا هم ادم تا یه حدی میتونه کمک دست کسی باشه . فردا بچت دنیا میاد و بازم مادر شوهرت چون طبقه پایینه مجبوره حواسش به تو و بچت باشه . پس این فرایند یخورده طولانی میشه و مطمن باش خواهر شوهر یا برادر شوهرتم به مادر شوهرت ممکنه گوشزد کرده باشن که مگه کلفتی اینقدر حمالی میکنی یا نه ؟ یا چرا واسه ما نکردی؟ یا از این زیر گوشی حرف زدنا . ۸۰٪ بارداری روندش دچار مشکل نمیشه و حالا شما این مورد خاص پیش اومده و نیاز هست حمایت همسر هم داشته باشی . یا حداقل برنجو گوشت بخرین ببرین  بگین برای خودتون بپزین یکمم برای ما درست کنین . وگرنه اینکه منتظر باشی مثل حمال ۲-۳ ماه کاراتو بکنه واقعا جالب نیست ادم خسته میشه . بعد زایمانت حسابی از دلش در بیاد چون اگر جواب این محبت هاشو ندی و حواشو نداشته باشی حرف و حدیث زیاد میشه و بهت لقب مفت خور میدن . پس حواست باشه

ببین خدایی بزار یه چیز رو بهت بگم . مادر شوهرتم از طرفی گناه داره چون میتونه به پسرش بگه برو غذا از ...

موافقم دقیقا

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
ببین خدایی بزار یه چیز رو بهت بگم . مادر شوهرتم از طرفی گناه داره چون میتونه به پسرش بگه برو غذا از ...

عزیزم گفتم ک من توقعی ندارم ازش

تا الان هم اگه کرده خانومی کرده

ولی ممنون ک گفتی بازم

دلم گرفت. دیگه دو تا بشقاب غذا چی هست که مادرشوهرت دریغ کنه؟! بلند نشو وقتی دکتر گفته مطلق یعنی مطلق دیگه. فردا پس فردا زبونم لال اتفاقی بیفته چی جواب میخواد بده واقعاً؟! شب به همسرت بگو برات غذا آماده کنه یه وقتایی هم از بیرون بگیرین.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دلم گرفت. دیگه دو تا بشقاب غذا چی هست که مادرشوهرت دریغ کنه؟! بلند نشو وقتی دکتر گفته مطلق یعنی مطلق ...

من توقعی ندارم ازشون

شاید سختشونه

شایدم اصلا منظورشون این نبوده

در هرصوزت دیگه راحتترم غذا نگیرم ازشون

آره احتمالا همین کارو کنیم و با کمک شوهرم این یماهو بسلامتی رد کنیم

من توقعی ندارم ازشون شاید سختشونه شایدم اصلا منظورشون این نبوده در هرصوزت دیگه راحتترم غذا نگیرم ...

ان شاالله به سلامت بگذره و به موقعش نی نی بیاد توی بغلت سالم و سلامت.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

خوب بنده خدا مادرشوهرت ممكنه يه روز نخواد غذا درست كنه يا بخواد حاضري بخوره يا غذاي خيلي ساده و دلش نخواد شما بدونين

بخواد هر روز اندازه ٢ نفر بيشتر درست كنه كلي هزينه زياديه

فقط كه ٢ تا بشقاب نيست بخواد بده بايد يه قابلمه كوچيك رو پر كنه

بگو مادرت درست كنه براي دو روزت هر بار

گاهي هم شوهرت يه چيز ساده درست كنه

گاهي هم از بيرون بگير