2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جونم بفرمایید، اگر توانایی مشاوره درست بهتون داشته باشم

من چند وقته بیکارم و شرایط مالی زیاد خوبی ندارم الان ی کار پیدا کردم گفتن ده روز دیگ افتتاح میشه کار رو هم دوست دارم ولی کار عصرا هست ساعت ۶ عصر تا ۱۲ شب 

من اوکیم فقط تنها مشکلم اینکه ک مجبورم خاهرم رو تنها بزارم خاهرم بچه نیست ۲۱ سالشه ولی تو گدشته ی بار سابقه حمله داشته و شوک و میترسم از. طرفی میخام صبح ها درس بخونم عصرا کار کنم ولی بخاطر خاهرم نگرانم بخاطر این نگرانی میگم صبح برم سرکار ک شب خاهرم تنها نمونه ولی درسم رو چیکار کنم نمیدونم 

من چند وقته بیکارم و شرایط مالی زیاد خوبی ندارم الان ی کار پیدا کردم گفتن ده روز دیگ افتتاح میشه کار ...

یعنی خواهرتون بیس چاری باید یکی کنارش باشه؟کار هیچی شرایط ازدواج پیش بیاد به خاطر خواهرتون رد میکنید؟

یعنی خواهرتون بیس چاری باید یکی کنارش باشه؟کار هیچی شرایط ازدواج پیش بیاد به خاطر خواهرتون رد میکنید ...

نه خاهرم خداروشکر الان اوکیه ولی هر لحظه ممکنه خدایی نکرده مشکل پیش بیاد مثل چند سال پیش و من میترسم شرایط ازدواج شهر دیگ داشتم رد کردم بخاطرش؛ 

یعنی خواهرتون بیس چاری باید یکی کنارش باشه؟کار هیچی شرایط ازدواج پیش بیاد به خاطر خواهرتون رد میکنید ...

ازدواج ک هیچی من زندگیمم بخاطرش میدم من خودم خاهرمو بزرگ کردم ی جورایی مادررشم

نه خاهرم خداروشکر الان اوکیه ولی هر لحظه ممکنه خدایی نکرده مشکل پیش بیاد مثل چند سال پیش و من میترسم ...

صبح ها هم کسی پیششون نیستش ک خب بازم.

محل کار یا شرایط جسمی ایشون طوری نیستش ک باهم برید کار کنید باهم برگردین

صبح ها هم کسی پیششون نیستش ک خب بازم.محل کار یا شرایط جسمی ایشون طوری نیستش ک باهم برید کار کنید باه ...

صبح ها خودش سرکاره و. تنها نیست همکاراش هستن شب ها هم تنها نیست مادر پدرم هستن ولی خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد اونا متوجه نمیشن چون همیشه به من وصله همه جا باهمیم واقعا میترسم 😓

میتونی توی خونه دوربین بزاری ، اگر نزدیک باشه میتونی گاهی وقتا بیایی سر بزنی  ، از کسی میتونی کمک بگیری که گاهی وقتا به خواهرت سر بزنه ، نمیتونی شیفت ها رو بعضی وقتا جابجا کنی 

صبح ها خودش سرکاره و. تنها نیست همکاراش هستن شب ها هم تنها نیست مادر پدرم هستن ولی خدایی نکرده مشکلی ...

اها خب پس اگ حاضرین جونتونو براش بدین و حالشو فقط شما متوجه میشین و خودتونو مسئول حالش میدونید به نظرم اینجا هم باید از خودگذشتگی کنید و کاری که دوست ندارین نرید دگ

یا هم که به خونواده تاکید کنید ۶ساعتی که پیشش نیستین حواسشونو بیشتر بدن به ایشون

اها خب پس اگ حاضرین جونتونو براش بدین و حالشو فقط شما متوجه میشین و خودتونو مسئول حالش میدونید به نظ ...

ویرایش نمیشه بزنم. گفتم

اها خب پس اگ حاضرین جونتونو براش بدین و حالشو فقط شما متوجه میشین و خودتونو مسئول حالش میدونید به نظرم اینجا هم باید از خودگذشتگی کنید و کاری که دوست دارین نرید دگ

یا هم که به خونواده تاکید کنید ۶ساعتی که پیشش نیستین حواسشونو بیشتر بدن به ایشون