2777
2789
عنوان

عکسو فیلم های عروسیم افتضاح شده

2170 بازدید | 110 پست

سلام بچه ها تازه هارد عروسی رو گرفتم از تمام انتخابام پشیمونم خیلی عکس و فیلم هام بد شده ... واقعا زشت شدم ...۲۵ میلیون پول آرایش وی ای پی ازم گرفتن ولی اصلا خوب نشده بودم با اینکه خودم خوبم و خودم آرایش میکنم خیلی بهتر میشم 😭😭😭 انقد دلم گرفته حد نداره بنده خدا شوهرم کلی هزینه ی عروسی کرد که دل من شاد باشه دلم نمی‌خواد جلوش ناراحتیمو بروز بدم ولی واقعا افتضاااااح شدم😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ساله عروسی کردم فقط فیلم عروسیمو دارم اصلا عکس ندارم باور میکنی😄؟ 

چرا انقد عجیبم من؟ اصلا برام مهم نیس

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

کاش عکس میزاشتی میدیدیم شاید حساس شدی

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

سلام فیلمتو بدی جاهایی که کادای روتوش و .. اینا انجام میدن درست میکنن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

عکس نمیزاری؟

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️