2777
2789
عنوان

علائم رشد بچم

112 بازدید | 18 پست

سلام مامانا 

پسر من ۳۵ هفته و ۵ روز بدنیا اومد و به خاطر ریه nicu بستری بود و آمپول ریه زدن براش 

الان ۶ ماه و ۱۰ روزشه 

از ۲ ماهگی به من واکنش داشت و الآنم به همه می‌خنده و آوا سازی داره 

کمرشو بگیریم کامل روی پا می ایسته 

تنها نمیشینه با کمک میشینه 

ولی به سمت اجسام خیلی کم دست می‌بره خیلی کم 

با نگاهش مارو مخصوصا خواهر و برادرش رو دنبال می‌کنه کامل ولی از پهلو صداش کنی توجه نمیکنه بهت ، ولی از روبرو حتی حرف هم باهاش نمیزنه الکی صدا و خنده در میاره آنقدر نگات می‌کنه تا باهاش بازی کنی، یا غرغر می‌کنه چرا از کنارم رفتی یا رد شدی بغلم نکردی

شیشه شیر رو میدم دستش شل نگه می‌داره و طولانی نمیتونه 

نگرانشم خیلیییی 

کسی بوده بچش تو این سن اینجوری باشه و خوب شده باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من خواهر زادم دو سالشه هر سوالی داری بپرس رفتار و حرکات بچتون کاملا نرمال و اینکه سن واکن ...

ممنونم جواب دادی عزیز😭 نمیدونی چقدر استرس دارم 

آخه من یه بچه معلول دارم 

البته اون اصلا واکنش نداشت به ما  

این بچم واکنش داره خیلی هم داره 

اینکه از پهلو صداش کنیم توجه نکنه نرماله؟( صدارو می‌شنوهاینو بارها تست شده مطمئنم) 

بچه ها باهم متفاوت ان حتی تو حرف و زدن و ...

اینو می‌دونم 

بچه دومم ۶/۵ ماه نشست 

فامیلمون هم سن اون بود ۵/۵ نشست 

ولی بچه من ۱۱ ماه راه رفت اون بچه ۱۵ ماهبچه من دیر و کم حرف اومداون بچه زود و کامل 

دیر و زودش مهم نیست 

این سن دست کم ببره سمت اشیا دیر نیست؟ زمان داره؟ 

مثلا گردن گرفتن آخرش ۵ ماهه ،۶_۷ ماه برای گردن دیره، برای دست بردن چی

ممنونم جواب دادی عزیز😭 نمیدونی چقدر استرس دارم آخه من یه بچه معلول دارم البته اون اصلا واکنش نداشت ...

ببین بچه ها تازه تو هشت ماهگی حواسشون تا حدودی جمع میشه یعنی مثلا الان شما چیزی رو ببری جلو چشش پشتت قایم کنی بی توجه و کاری نمی‌کنه هشت ماه تا 10 ماه یکم تقلا میکنه برای پیدا کردنش 

در واقع خیلی سریع حواسش پرت میشه شما سعی کنید بیشتر باهاش کار کنید 

نمیدونم والا چندتا بچه اطرافمون میگیرن

آخه بستگی داره شیشه ای که میدی دستش چه اندازه باشه سنگین باشه چطور باشه بعضی بچه هام اصلا توانش و دارن ولی دوست ندارن بگیرن خسته میشه

اینو می‌دونم بچه دومم ۶/۵ ماه نشست فامیلمون هم سن اون بود ۵/۵ نشست ولی بچه من ۱۱ ماه راه رفت اون بچه ...

علائم طبیعی رو داره کاملا بچت فقط تمرین کن باهاش کار کن شما خیلی رو همه چیز تاثیر داری دیدم طرف و با بچه کار نمی‌کنه صحبت کنه انتظار داره بچش صحبت کنه من الان با خواهر زاده خودم کلی بازی فکری و اعداد اینا کار میکنم به لحاظ جسمی ام باهاش بازی کنید مثلا عروسکی که دوست داره رو بگیرید جلو صورتش تا دست دراز کنه اونو ازتون بگیره رنگهای شاد استفاده کنید تا براش جذاب باشه