2777
2789
عنوان

دق مرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6924 بازدید | 51 پست
خانوم ؟تهپیدش کن ازش شکایت میکنید ببین چطور دمش می‌زاره رو کولش و می‌ره اگر این کار نکرد ازش مدرک بگ ...

زن اول شوهرش هست.ایشون مثل بختک افتادن روی زندگی اون خانوم بعد الان شوهرش نمیخواد از ایشون بچه دار بشه بیشتر به اون خانوم اولی میرسه ایشون میخواد خانومه رو حذف کنه ولی هرکاری میکنه باز شوهرش سمت زن اولش هست.

لطفا قبل از راهکار دادن ببینید اصلا قضیه چی هست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
فعلا که زن اول داره تو رو دق میده،چقدر تو قلبت سیاهه،چقدر بدبختی که میخوای به زن دیگه رو عذاب بدی،رف ...

فقط تاپیکهای اولش رو بخون

زن اول حامله بوده، این خانم اومده وسط زندگیشون و تو‌تاپیکش گفته واسه اینکه شوهره رو‌جذب کنم مجبورم مث پو.رن استار رفتار کنم🤮🤮🤮

بنده خدا زن اول💔💔💔

توی به تاپیک هم گفته براش میخوام‌طلسم سیاه بگیرم🤦‍♀️

توی به تاپیکم گفته از‌صدای بچه شوهرم‌حالم بد میشه و ….😒

خدا این مادر و پسر رو‌از شر این موجود نجات بده الهی🙏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زن اول شوهرش هست.ایشون مثل بختک افتادن روی زندگی اون خانوم بعد الان شوهرش نمیخواد از ایشون بچه دار ب ...

من این حرف زمانی زدم که قضیه رو نگفته بود شما هم بدون اطلاع ریپلای نزن لطفا مجبور نیستین رو هر کامنت که به شما ربطی ندارد حرف بزنید یخورده فرهنگ داشته باشید

فقط تاپیکهای اولش رو بخونزن اول حامله بوده، این خانم اومده وسط زندگیشون و تو‌تاپیکش گفته واسه اینکه ...

الهی آمین.بله تاپیکاشو خوندم.چند بارم براش کامنت گذاشتم.

آدم باید خیلی قلبش سیاه باشه که اینجوری واسه یکی توطئه بچینه.

مردا واسه چی زن دوم میگیرن؟؟فقط و فقط س کس.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من این حرف زمانی زدم که قضیه رو نگفته بود شما هم بدون اطلاع ریپلای نزن لطفا مجبور نیستین رو هر کامنت ...

من فرهنگ دارم فقط اینکه کامنتت رویه بار از اول بخون بعد.گفتی شکایت کن ازش.خداییش شما تو زندگیتون مشکل داشته باشید یه کاری میکنید طرف دق مرگ بشه؟؟؟؟

آشناست مستقیم و غیر مستقیم زندگیمو میخاد نابود کنه تا جایی که میخاد شوهرمو ازم بگیره

احیانا منظورتون زن اول شوهرتون نیس؟تاجایی که من اطلاع دارم شما شوهر ایشونو ازشون گرفتین..البته اسما. چون اون آقا کلا با زن اولشون هستن و بچه هاشون هستن.