2777
2789
عنوان

دق مرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6924 بازدید | 51 پست
خب میتونی با حرفات دق مرگش کنی...حرفای نا امید کننده بهش بزنی و از چیزایی که روشون حساسه و نمیخواد ر ...

بهتره بری مشاوره، چون تنهایی نمیتونی هیچ کاری بکنی. اگر هم بتونی همون بلا سر خودت ممکنه بیاد

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
خب میتونی با حرفات دق مرگش کنی...حرفای نا امید کننده بهش بزنی و از چیزایی که روشون حساسه و نمیخواد ر ...

آره باید همینکارو بکنم ولی نمیتونم حضوری ببینمش فقط تلفنی میتونم اونم بصورت ناشناس

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد جقدر طول میکشه ؟؟ میخام از همین حرفها بهش بزنم چقد طلا میکشه دق کنه 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

ممکنه یک سال یا ۴ ماه و یا بیشتر یا کمتر. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

باید جوری باشه که خیلی روش تاثیر بزاره و همچین کاری به تنهایی اصلا نمیشه

[QUOTE=346621955]ممکنه یک سال یا ۴ ماه و یا بیشتر ممنون برای راهنماییت عزیزم 

باید جوری باشه که خیلی روش تاثیر بزاره و همچین کاری به تنهایی اصلا نمیشه

اشکال نداره از یک نفر دیگه ام کمک میگیرم اینقد بهش زنگ و پیام میدم تا  دق کنه زنکه

یه چیز کلی بهتون بگم نمیخوام نصیحت کنم نه

ولی چون بخشی از زندگیم تجربه های خیلی دردناکی داشتم خیلی چیزا رو فهمیدم

وقتی راهت غلطه سختیای زندگیت به مراتب بیشتره شما الان به مرحله ای رسیدی میخوای یکی رو غیر مستقیم دق مرگ کنی این یعنی اینقدر خشم در درونت داری اینقدر کینه و نفرت داری که به اینجا رسیدی نمیخوام بگم بدی نه اصلا من شرایط شما رو میفهمم تاپیکاتونو خوندم زندگی در شرایط شما واقعا ممکنه هر کسی رو به همین جا برسونه

به نظرم صبور تر باش چون وقتی نیت بدی در مورد دیگران داری بیشترین ازار رفتار خودت به خودت برمیگرده حتی اگر دق مرگم کرد اون ادم باز حالت خوب نخواهد بود الان فکر میکنی مشکل از اونه اما وقتی اون نباشه باز مشکل هست چون شرایط زندگیت ایجاب میکنه این مسائل برات پیش بیاد

یه توصیه از یه دوست که خودش رنج کشیده است:

دوست خوبم چرا تکلیف خودتو توی زندگی مشخص نمیکنی همسر دوم بودن و بی اهمیتی خانواده همسر بچه دار نشدن همه اینا سختی زیادی داره

چرا ارزش خودتو نادیده میگیری بعضی وقتا تنها بودن از این مدل زندگی بهتره

اینو میگم چون حس میکنم احساس رضایت از زندگیت نداری!! یه راه دیگه هم بالا بردن آگاهی معنوی خودت هست نمیدونم مشاوره برو هر چی هست کاری کن حالت خوب بشه تو لیاقت بهترین زندگی ها رو داری ولی نه با دق مرگ کردن دیگران و جاباز کردن برای خودت با بالا بردن معنویت و ارامش روحی خودت

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

فعلا که زن اول داره تو رو‌ دق مرگ میکنه

هرکسی که زن دوم میشه باید دق کنه و بمیره

فکر کردی الکی یه مادر و پسر رو میتونی از زندگی یه مرد کاملا حذف کنی و خودت بپری جاشون تو زندگی و بچه دار بشی؟؟؟؟

تو نمیتونی

هیچوقت نمیتونی

اون پسر بچه همیشه این سنی نمیمونه و انتقام مادر بدبختش رو ازت میگیره

خیلی پررویی که دوم اومدی ، تازه میگی میخواد شوهرم رو ازم بگیره

فکر کردی با این نظرات احمقانه و طلسم سیاه و … میتونی موفق بشی؟؟؟ 

نمیتونی، خدا نمیذاره ظلم و ظالم برنده بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

سلام استارتر عزیز من خیلی وقته تاپیک های شمارو خوندم و درجریان زندگیت هستم گلم...

فدات بشم من هیچوقت قضاوتت نکردم و نمیکنم

اما بشین و لا خودت سبک سنگین کن تا کی میخای زن پنهانی باقی بمونی

تا کی میخای تنهایی بار زندگی به دوش بکشی

همیشه که تواین سن و سال نمیمونی

تنها بودن خیلی بهتر از زندگی این مدلی هست

اون اقا زندگیشو داره بچشو داره این شماهستی که این وسط به پوچی میرسی گلم..

بااینوار ها و رفتارها هم اون خانم دق نمیکنه دق کردن مگه به این الکی ها هست هرکسی یه سرنوشتی داره دوست گلم

ببخشید که رک میگم

همسر شما شمارو برای تفریحش میخاد همین

فعلا که زن اول داره تو رو دق میده،چقدر تو قلبت سیاهه،چقدر بدبختی که میخوای به زن دیگه رو عذاب بدی،رفتی وسط یه زندگی دیگه چترتو پهن کردی انتطار داری حلوا حلوات کنن؟؟؟چیزیه که خودت خواستی و انتخاب کردی.بببن زن اول چی داره که شوهرت بازم به اون متمایله و هر کاری میکنی نمیتونی بکشونی سمت خودت،اون از اول صاحب اون زندگی بوده ولی تو بعد اومدی،به جای فکر کردن به اینکه چجوری اونو دق بدی ببین چجوری میتونی خودتو آروم کنی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اشکال نداره از یک نفر دیگه ام کمک میگیرم اینقد بهش زنگ و پیام میدم تا دق کنه زنکه

اون وقت شوهرت بفهمه کار تو هست چی؟؟؟یه کاری میکنه خودت دق کنی.به فکر اینم باش.چاه نکن بهر کسی اول خودت میری توش.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی