zendegitardid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 840 عنوان عکس بیبی چکم 340 بازدید | 16 پست یه هاله ریز داره سریع افتاد رود ام محو شد 1403/04/28 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11489 فقط جوهر که پخش شده0 ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5575 سلام عزیزم من چیزی نمیبینم هاله یعنی خط بیفته هر چند کمرنگ این شبیه اینه که رنگش پخش شده نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
لیموترشش عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4676 منفی بنظرم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
zendegitardid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 840 سلام عزیزم من چیزی نمیبینم هاله یعنی خط بیفته هر چند کمرنگ این شبیه اینه که رنگش پخش شده یعنی منفیه
zendegitardid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 840 سلام عزیزم من چیزی نمیبینم هاله یعنی خط بیفته هر چند کمرنگ این شبیه اینه که رنگش پخش شده اخه سریع افتاد زودم محو شد
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5575 یعنی منفیه اگر خط افتاده و بعد منو شده شاید خراب باشه چون خط که بیفته میمونه یا حتی کم کم پر رنگ تر هم ممکنه بشه از موعد پریودت گذشته؟ نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
zendegitardid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 840 اگر خط افتاده و بعد منو شده شاید خراب باشه چون خط که بیفته میمونه یا حتی کم کم پر رنگ تر هم ممکنه بش ... نه یک روز موندهآب منی ام رو بدنم ریخت ولی خب نگرانم که یکم اونجا خودش میگه من مطمعنم که روی بدنت ریختم مارک بیبیمم میگن مثبت کاذب زیاد داره الکی هاله میندازه
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5575 نه یک روز موندهآب منی ام رو بدنم ریخت ولی خب نگرانم که یکم اونجا خودش میگه من مطمعنم که روی بدنت ریخ ... اگه با عرض معذرت داخل نرفته که اصلا نگران نباش اسپرم قابلیت حرکت داره اما نه اونجور که فکر کنی بدو بدو میکنه این بی بی چک هم منفی هست خیالت راحت نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
zendegitardid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 840 اگه با عرض معذرت داخل نرفته که اصلا نگران نباش اسپرم قابلیت حرکت داره اما نه اونجور که فکر کنی بدو ب ... مارک بیبیم ویتاس میگن الکی هاله میندازه ولی آخه تعجبم چقدر سریع هاله انداخت