2777
2789
عنوان

خانوما

64 بازدید | 14 پست

شما چند سالگی پریود شدین؟

من خودم ۱۱ سالگی،همش استرس داشتم از بچگی که از هم سنام زودتر شدم

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

۱۴ سالگی

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۱۴ سالگی

چقدر خوب

من چون زود این اتفاق برام افتاد حس کردم بزرگ شدم و نمیتونم کودکی کنم انگاری زود بزرگ شدم از اون به بعد

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

ده سالگی

بالاخره یکی پیدا شد زودتر از من 😅

من خودم ۱۶ سالگی مامانمم همینطور، ولی نسل جدید خیلی زودتر به بلوغ میرسن. خواهرم ۱۲ سالشه فکر کنم امسال پریود بشه، پارسال پریودی و براش توضیح دادیم که یوقت نترسه🌹

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
چقدر خوبمن چون زود این اتفاق برام افتاد حس کردم بزرگ شدم و نمیتونم کودکی کنم انگاری زود بزرگ شدم از ...

اره قدمم بلند شد ۱۷۲ ام

هممون تو همین سن و سالا پریود شدیم زیر ۱۳ نداشتیم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

13سالگی فکر کردم پردم پاره شده از ترس گریه میکردم😐🥲

وای 😂😂😂

منم کل شب بیدار موندم حتی نمیدونستم خون از کدوم قسمت بدنم میاد

کاش مادرا بعد ۹ سالگی به بچه ها بگن اینارو ترسشون بریزه

من خودم ۱۶ سالگی مامانمم همینطور، ولی نسل جدید خیلی زودتر به بلوغ میرسن. خواهرم ۱۲ سالشه فکر کنم امس ...

کار خیلی خوبی کردین احسنت به شما 

وای 😂😂😂منم کل شب بیدار موندم حتی نمیدونستم خون از کدوم قسمت بدنم میادکاش مادرا بعد ۹ سالگی به بچه ...

من خودم بلد بودم ولی انتظارشو نداشتم🥲🤣 فک کن روز جمعه صب بود دقیقا یادمه شلوارم خیس شد فکر کردم شاشیدم به خودم🤣🤣🤣شلوارمو عوض کردم ندیدمش اول تا اینکه شلوار صورتی پا کردم معلوم شد خونه😑🤣

من خودم بلد بودم ولی انتظارشو نداشتم🥲🤣 فک کن روز جمعه صب بود دقیقا یادمه شلوارم خیس شد فکر کردم شا ...

🤣🤣 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز