من خودم ۱۱ سالگی،همش استرس داشتم از بچگی که از هم سنام زودتر شدم
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون زود این اتفاق برام افتاد حس کردم بزرگ شدم و نمیتونم کودکی کنم انگاری زود بزرگ شدم از اون به بعد
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.
چقدر خوبمن چون زود این اتفاق برام افتاد حس کردم بزرگ شدم و نمیتونم کودکی کنم انگاری زود بزرگ شدم از ...
اره قدمم بلند شد ۱۷۲ ام
هممون تو همین سن و سالا پریود شدیم زیر ۱۳ نداشتیم
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜
13سالگی فکر کردم پردم پاره شده از ترس گریه میکردم😐🥲
وای 😂😂😂
منم کل شب بیدار موندم حتی نمیدونستم خون از کدوم قسمت بدنم میاد
کاش مادرا بعد ۹ سالگی به بچه ها بگن اینارو ترسشون بریزه
من خودم ۱۶ سالگی مامانمم همینطور، ولی نسل جدید خیلی زودتر به بلوغ میرسن. خواهرم ۱۲ سالشه فکر کنم امس ...
کار خیلی خوبی کردین احسنت به شما
وای 😂😂😂منم کل شب بیدار موندم حتی نمیدونستم خون از کدوم قسمت بدنم میادکاش مادرا بعد ۹ سالگی به بچه ...
من خودم بلد بودم ولی انتظارشو نداشتم🥲🤣 فک کن روز جمعه صب بود دقیقا یادمه شلوارم خیس شد فکر کردم شاشیدم به خودم🤣🤣🤣شلوارمو عوض کردم ندیدمش اول تا اینکه شلوار صورتی پا کردم معلوم شد خونه😑🤣
من خودم بلد بودم ولی انتظارشو نداشتم🥲🤣 فک کن روز جمعه صب بود دقیقا یادمه شلوارم خیس شد فکر کردم شا ...
🤣🤣