2777
2789
عنوان

دیگه جون ندارم برم سرکار چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری، اگر شرایطش رو داری یه مدت مرخصی بی حقوق بگیر. ببین میتونی خونه موندن رو تحمل کنی یا کار با شرایط بهتر پیدا میکنی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کارمند از کارش میناله بیکار از بیکاریش

بنظرم رنج و خستگی بعد از کار بهتر از رنج نداشتن استقلالو پوله 

بلاخره هردوش رنج داره اما این کجا و آن کجا

خودم قبلا مستقل بودم ولی بعداز ازدواج دیگه کار نکردم

اونموقع خسته میشدمو کم میاوردمو غر میزدم

اما الان میدونم ک چ اشتباهی میکردم

کارمند از کارش میناله بیکار از بیکاریشبنظرم رنج و خستگی بعد از کار بهتر از رنج نداشتن استقلالو پوله ...

دقیقا هیچی مثل کار و پول و اعتماد به نفس و اختیار حساب نمیشه

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....
کارمند از کارش میناله بیکار از بیکاریشبنظرم رنج و خستگی بعد از کار بهتر از رنج نداشتن استقلالو پوله ...

دقیقا 

ولی من حسرت اونایی رو میخورم که محل کارشون نزدیکه خونشونه ،من از این لحاظ هیچ وقت شانس نداشتم یعنی بیشتر از کار ،راه منو خسته می‌کنه دیگه میرسم خونه میفتم