2821
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 6775 بازدید | 33 پست
واقعا ممنونم ازتون لطف کردین وقت گذاشتین برام،،فقط این ک‌میگین داکتر بیز از داروخونه بگیرم شیر میدم ...

بچه شیرمیدی چیز اضافه مصرف نکن

درسته چیز طبیعیه اما شاید تو روند رشد بچه تاثیربزاره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صورت‌من خیلی تپله زشته اینو تو گوگل زده چاق کننده صورت خواهر ک

چاق نمیکنه عزیزمن😂مثل این میمونه قرص لاغری بخوری انتظار داشته باشی فقط ی قسمت بدنت لاغرشه

ب نظرت شدنیه؟😂

تو همون زیره و کدوسبز و شویدو امتحان کن مطمعنم جواب میگیری

به شرطی ک مداوم باشه

بچه شیرمیدی چیز اضافه مصرف نکندرسته چیز طبیعیه اما شاید تو روند رشد بچه تاثیربزاره

فقط شب میخوره روزا شیر نمیخوره ،اینایی ک کفتین هم مضره؟پس کار‌کنم لاغر بشم

مضرنیست اما خب شاید رو بچه تاثیر بزارهقد و وزنت چنده؟

قدم ۱۵۰ وزنم ۹۳

ببخشید دیر جواب دادم میشه شمارمو خصوصی بزارم تو ایتا یا روبیکا پیام بدین بهم ،،میخام لاغر کنم عزیز خیلی بیریختم همه مسخرم میکنن ،،اصلا منو ادم حساب نمیکنن

واقعا ممنونم ازتون لطف کردین وقت گذاشتین برام،،فقط این ک‌میگین داکتر بیز از داروخونه بگیرم شیر میدم ...

چرا با جون بچه ات میخای بازی کنی عزیزم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
قدم ۱۵۰ وزنم ۹۳ببخشید دیر جواب دادم میشه شمارمو خصوصی بزارم تو ایتا یا روبیکا پیام بدین بهم ،،میخام ...

وقتی خودت به خودت میگی بی ریخت 

از دیگران چه انتظاری داری 

همیشه با اقتدار و غرور حضور داشته باش

اول خودت به خودت احترام بزار

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

بخدا که عین منی تا زایمان میکنم روز به روز گنده میشم 

شدم ۹۵ کیلو بخدا 

منم که باسن ندارم رون ندارم

ولی تا دلت بخواد بالاتنه ام چااااااق بود

خیلی چاااااااقا

بعد الان با قرص از ۹۵ شدم ۷۰

بخدا قسم اونقد حالم بد میشد چون نمیدونستم چیکار کنم و بچه شیر میدادم

الان بچم دوسالش نشده هنوز 

ولی من چون داشتم افسردگی میگرفتم از وضعیت چاقیم

بچمو توی ۱۵ ماهگی از شیر گرفتم

چون واقعا شیرمم کم شده بود بس غصه میخوردم

چون تیروئیدم کم کار بود نمیشد آسون لاغر بشم کلا

قرص لاغری خوردم 

الان اندامم خیلی عالیه

سایزم خیلی عالی کم شد