2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 1به 725بودم ولی به خاطر ان تی بالا خیلی ترسوندنم دکتر گفت برو دعا کن سقط شه خیلی غصه خوردم ولی جو ...

خداروشکر،،ممنون که جواب دادی،هزینه اش چقده?چند روز طول کشید جوابش?

خداروشکر،،ممنون که جواب دادی،هزینه اش چقده?چند روز طول کشید جوابش?

هزینش برای من 1میلیون و 650هزارتومن شد گفتن 2هفته میاد جوابش ولی 3هفته طول کشید من تبریزم ولی فکر کنم تهران زودتر جواب میدن نگران نباش گلم انشالا مال شما هم سالمه اگه فقط 3تا تریزمی ها رو آزمایش کنن 1میلیون و 200تومن بود در ظمن فرستادن آزمایش رو انگلستان

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
هزینش برای من 1میلیون و 650هزارتومن شد گفتن 2هفته میاد جوابش ولی 3هفته طول کشید من تبریزم ولی فکر کن ...

سلام گلم.نی نی خوشگل شما سالمه انشالله.منم سلفریم خوب بود اما میترسم بدنیا بیاد مشکلی داشته باشه

سلام گلم.نی نی خوشگل شما سالمه انشالله.منم سلفریم خوب بود اما میترسم بدنیا بیاد مشکلی داشته باشه

نه دیگه عزیزم نگران نباش سلفری سالم باشه انشالا خودشم سالمه منم نگران بودم ولی الان یه پسر تپل مپل شیطون دارم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
خدا نگهش داره.خدا از دهنت بشنوه.سالم باشه پسر منم

دوستان سلام

من سلفری رو نسل امید تو ۱۲ هفتگی انجام دادم و گفت پسره ولی تو سونو انومالی ۱۹ هفتگی دکتر گفت دختره

دکترم بخاطر این تناقض نامه مجدد به تسل امید زد برای بررسی مجدد نمونه گرفته شده، ولی نسل امید زیربار تست مجدد نمیره و میگه باید عزینه مجدد کنی

من نگرانیم بیشتر بخاطر اختلال جنسی هست و کسی تجربه‌ای در این خصوص داره؟