2777
2789
عنوان

سرطان دهان

355 بازدید | 18 پست

کسی رو میشناسین؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ی من سرطان زبان داشت متاسفانه

خوب شدن؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

حتی باراوله میشنوم

از خدا میخام هیچ وقت نع ببینید نه بشنوین 

برا همسرم دعا کن🙏

خوب شدن؟

آره خداروشکر

چندین سال میگذره 

اما خیلی خیلی سختی کشید چندین قسمت زبانش رو برداشتن چند تا لنف رو برداشتن چون درگیر شده بود 

مجبور شد برای صحبت کردن گفتار درمانی بره 

اما خداروشکر که سالم و سلامته الان

آره خداروشکرچندین سال میگذره اما خیلی خیلی سختی کشید چندین قسمت زبانش رو برداشتن چند تا لنف رو برداش ...

میشه ازتون خواهش کنم اسم دکترشو بگین 

همسر من قسمت لپ هست برا صحبت مشگلی ندارم 

ولی از برگشت و رادیوتراپی میترسم 

بهبود پیدا نکردن ؟چرا اینطوری شد متاسفم

یه دندون شکسته داشت که تو زبانش فرو رفته بود و زبان رو زخم کرده بود وقتی زخم بهبود پیدا نکرد و سطح زبان لکه های سفید شد نگران شد و پاتولوژی و متاسفانه بدترین و تهاجمی ترین نوع سرطان . پزشکان میگفتن این بیماری برای افراد هفتاد سال به بالاست و تو چرا تو چهل سالگی درگیرش بشی 

اما خداروشکر که خوب شد الان سالم سالمه بیشتر از ده سال گذشته

یه دندون شکسته داشت که تو زبانش فرو رفته بود و زبان رو زخم کرده بود وقتی زخم بهبود پیدا نکرد و سطح ز ...

خواسش میکنم اسم دکترشون و بگین 

نمیدونین که با این حرفتون چقدر دلمو روشن کردین 

التماس میکنم کمکم کنید 

میشه ازتون خواهش کنم اسم دکترشو بگین همسر من قسمت لپ هست برا صحبت مشگلی ندارم ولی از برگشت و رادیوتر ...

بیمارستان مسیح دانشوری بود اما اسم پزشکش یادم نیست . الان دیر وقته فردا حتما میپرسم و بهت میگم. اگه جای دیگه ای درگیر نشده نگران نباش بهشون امید بده حتما خوب میشن

بیمارستان مسیح دانشوری بود اما اسم پزشکش یادم نیست . الان دیر وقته فردا حتما میپرسم و بهت میگم. اگه ...

میتونم بهتون درخواست بدم؟

میتونم بهتون درخواست بدم؟

عزیزم امیدت به خدا باشه. خاله من چندین قسمت زبانش درگیر شده بود جوری که باید  زبان رو کامل برمیداشتن اما خوشبختانه دگترش حاذق بود و اجازه نداد تو جوونی این اتفاق براش بیفته الان عالی و روون صحبت می‌کنه