2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموش نمیشه

خیلییی تلاش کنی کمرنگ بشه همین

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ازش نفرت رو تو دلت بکاراینجوری وقتی دلتنگش میشی سریع حس نفرت جایگزین میشهاین موضوع رو انقدر کش بده ت ...

نمیتونم

وقتی به این فکر میکنم که قراره بشه خاطره دلم ریش ریش میشه

دقیقا منم صمیمی ترین دوستم بود :))

خیلی سخته  بخدااا.تو کنار اومدی؟من نمیتونممم.دارم له مبشم زیر بارش.خبلی سخته خیلی‌.چرا کسی از درد ازدست دادن رفیق حزفی نمیزنه،

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
فراموش کردن خیلی سخته ولی شدنیه ب مرور زمان میبینی همه چیش کمرنگ تر میشه فراموشش می‌کنی اون شخصو ولی ...

فکر نمیکردم یه روز برسه که همچین روزاییو ببینم

فکر کردم موندنیه

فراموش میشه نگران نباشدختر خاله من اینجوری بود یکهو یه پسری اومد زندگیشگذشته ش رو شست برد

نمیدونم بگم کاش خودش برگرده یا کاش یکی بیاد جاش

ولی کاش خدا هرکار میخواد بکنه سریعتر انجام بده من نمیتونم

خیلی سخته بخدااا.تو کنار اومدی؟من نمیتونممم.دارم له مبشم زیر بارش.خبلی سخته خیلی‌.چرا کسی از درد از ...

دقیقاا خیلیوخوب گفتیی واقعا،دوستیای صمیمی خیلی عمیق تر از روابط عاشقانن کسین که کل رازامونو میدونن کسایین که زندگیمونو میدونن همیشه حکم تراپیستمونو دارن بعد یهو بخوان برن آدم واقعا نابود میشه

من دوست صمیمیم بهم برگشته بود گفته بود تو خیلی آویزون منی خیلی واسه خودت عزت نفس نداری تو مزاحمی منم بهم برخورد یک سال بلاکش کردم بعد یک سال دیدم واقعا بدون اون نمیتونم دووم بیارم آنبلاک کردم الان آشتی کردیم ولی خب،احساس میکنم خیلیی بد غرور خودمو زیر پا گذاشتم...

شما چطور عزیزم؟🙃💔

فکر نمیکردم یه روز برسه که همچین روزاییو ببینمفکر کردم موندنیه

هیچی موندنی نیست

دوست دختر یک ساله ی من سه هفته بعد از فوت مادرم یکهو گذاشت رفت با یکی دیگه . منو با افسردگی تنها گذاشت

قوی باش روزگار نامرد همینه دختر