2777
2789
عنوان

مشکل رابطه

268 بازدید | 7 پست

با مردی که خیلی کار میکنه .خانواده خوب و با کلاسی داره.مهندسه ماشین و خونه خیلی خوب داره .ولی برای رابطه جن سی خودشو میزاره به ناز و شما باید برید سمتش .و به بهانه کار و خستگی به شما نزدیک نمیشه  ادامه میدید؟باید اضافه کنم پولاشم برای خودش قسط درست کرده و رسما هزینه های جاری خونه با شماست وقتی ام اعتراض کنید میگه من خونه خریدم فکر کن مستاجر بودیم من  حقوقمو میدادم اجاره.از طرفی خانواده و اطرافیان شما رو هم مسخره میکنه و اجازه نمیده تو خونه ای که خرجش شما میدید پدر مادرتون دعوت کنید ولی پدر و مادر خودش رفت وآمد دارن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وقتی حس خوب از زندگی مشترک نگیرم اون زندگی به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره ...حالا میخواد مهندس باشه یا دکتر ...وقتی حال دلم باهاش خوب نیست و خانواده م نمیتونن بیان خونم ،حالا مشکل جنسی به کنار (که خودش مهمترین اصل ازدواجه)

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

شوهر منم همینه  با این تفاوت که خانواده منو دعوت می‌کنه با خانواده خودش قطع ارتباط کرده یکی از نگرانی ها زندگیم همینه که خانوادش فکر میکنن تقصیر کنه پسرشون ازشون جدا شده

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

یعنی چی؟..باشه خونه داره که داره..

وقتی طرف مزدوج میشه..باید خونه و اساس فکر اینجور چیزا باشه و برای خانومش فراهم کنه.. نمیخوام بگم..ولی وظیفشه..

چه مسخره‌ای؟؟حق ندارم خانوادتونو مسخره کنه..به چه اجازه‌ای؟؟! میخواد چه چیزی رو به رخ شما بکشه؟

دوم اینکه..شما با هم مرتبه‌ی خودتون ازدواج کردید؟ اگه وضع خانواده ی شما متوسط باشه و خانواده ی شوهرتون پولدار .

باید بگم..بایدم همچین رفتاری رو از شوهرتون ببینید.. 

و خدایی که به شدت برایم کافیست:)
یعنی چی؟..باشه خونه داره که داره..وقتی طرف مزدوج میشه..باید خونه و اساس فکر اینجور چیزا باشه و برای ...

خاندازه ها از نظر مالی هم سطح.مال اون تو چشمه یعنی کلا اهل پز دادن و از طرفی تحصیلات بالاتر .